Gossip-Girl_Set-Photo-season-6
Ko je misteriozna Tračara?
 
 
Hit serija o razmaženim pripadnicima jet seta s Manhattana prestala je da se snima, a ovih dana  smo konačno saznali i ko je tajanstvena ‘Tračara’ kojoj je glas pozajmila glumica Kristen Bell
Ukoliko ste zagriženi fan serije, onda nemojte da čitate ovaj tekst do kraja jer ćemo vam u zadnjoj rečenici otkriti ko je Tračara zbog čijeg su bloga tokom šest sezona koliko se serija emitovala, strahovali junaci ove serije.
Poslednjom epizodom šeste sezone pod nazivom ‘New York, I Love You XOXO’, završila je ova popularna serija o mladim i bogatim pripadnicima elite s Manhattana, a kako je ranije najavljeno, ‘Tračara’, nastala prema knjigama Cecily von Ziegesar, prestala se snimati zbog pada gledanosti.
Eto, konačno smo i to saznali – nakon 120 epizoda tajanstvena je Tračara razotkrivena. Naravno, na ovo otkriće  komentara fanova serije nije nedostajalo.
-A ironično je da su svi mislili da je on totalni autsajder! -glasi jedan od komentara na twitteru koji su usledili nakon emitovanja poslednje epizode Tračare.
Dakle, duboko udahnite, ‘Tračara’ nije ni Blair ni Serena, već – Dan Humphrey kojeg igra bivši dečko Blake Lively, Penn Badgley!
Povezana vest:  Džesika Kepšo čeka drugo dete