farmaFARMA 2010
Nova zaduženja i novi stanari
Novi gazda je prvog dana radne nedelje podelio zaduženja. Na plasteniku će raditi Zorica, Raka, Nemanja i Marija. Oko ručka i kuhinje će se starati Milena i Mirjana. Firči i Nikola će sređivati tor za ovce, Gagi će biti zadužen za vatru i pranje suđa a Dejan i Ivan za vodu.
Pošto je raspodelio zadatke, Miloš je otišao na pijacu da nabavi potrebne namirnice za kuću i trampi figurice koje su farmeri pravili za hranu. Za mladi luk, projino brašno, piliće i pačiće Miloš je otpevao po pesmu i na Farmu se vratio sa punim džakom hrane.
Za to vreme ukućani su radili na imanju, Maca i Ivan su bili na rasporedu za mužu krava pa je Maca našao specijalnu taktiku kojom će krava da mu da više mleka a Ivan ga je nadgledao. Sve je bilo u redu dok druga krava nije ovlaš gurnula Macu sa stolice na šta se on jako prepao.
Svi u plasteniku su bili jako vredni ali kada je Raka zamolio Ivana da mu donese rešetku, Ivan koji se sunčao na klupici nije hteo da ustane, pa ga je Zorica opomenula da nije u redu da ne pomogne Raki koji sve vreme radi on je odgovorio da dok je on radio mladi su se sunčali pa može i on sada.
28.03_05Za to vreme u kuhinji se vodila diskusija o nikotinu i pušenju pa je Milena Dejanu koji nije pušač objašnjavala kako se svi rode sa dozom nikotina u organizmu pa kada su pod stresom ta doza se smanji i zato ljudi imaju potrebu za pušenjem.
Miloš se vratio sa pijace ali po Zoričinom mišljenju nije ništa doneo za one koji poste, a pošto se žene nisu dobro organizovale a Maja i Zorica nisu želele više da budu zadužene za kuhinju farmeri su ručali palačinke. Firči je najglasnije negodovao oko toga.
Gagi je u dnevnoj sobi učio papagaja da govori a zatim su ga pustili malo iz kaveza, ali zbog njegovog pevanja Maca i Marija nisu mogli da spavaju u spavaćoj sobi.
Uveče su se spremali za izbor sluga i Gagi se potrudio oko Miloševog oblačenja pa mu je čak i frizuru nameštao. Posle toga su ga Maca i Ivan savetovali kako sa osmehom da izabere ženskog slugu a Ivan je naglasio kako svi u kući očekuju da se Zorica izabere kao vid osvete.
Miloš je svoju odluku je obrazložio time da to svi žele a Zorica se jako iznervirala i želela je da zna ko su to svi. Posle joj je Ivan rekao kako je mislo da će Miloš Maju da izabere.
Nemanja koji je izabran za muškog slugu mirno je to prihvatio i prokomentarisao  da je i očekivao.
Kao iznenađenje, na Farmu su stigli novi ukućani, Vladimir Stanojević voditelj City-ja, i dve devojke, Biljana Sečivanović mlada zvezda Granda i Milica Nastić bivša Mis Beograda. Nedugo zatim na Farmu su stigli i Pantersi i ukućani su imali žurku.
Tokom žurke Milena i Nemanja su se ponovo kao i prošlog ponedeljka posvađali ali ovaj put zato što mu ona nije pomogla oko posteljine za štalu.
Miloš je sa Majom kometarisao Zoričinu reakciju na izbor za slugu i to da je on mnogo bogatiji i veća zvezda od svih pa je bio sluga i radio sve što je trebalo. Rekao je da su oni kućni prijatelji a ona njega milionera poslala u štalu, kao da ni jedan zadatak ne bi bio završen da nije njega jer je najvredniji i najviše zna, on je čovek sa sela.
I Zorica i Nemanja su u štali komentarisali Miloša, pa je Zorica rekla kako joj nije krivo što je izabrana već što Miloš misli da može da manipuliše drugima a ne sme da uđe u sukob sa Macom koji ga sve vreme provocira dok mu se ostali dodvoravaju.
Povezana vest:  Čuveni Diva ciklus prazničnih filmova stiže ove godine sa preko 100 naslova