seka_aleksic_1Počinje spektakl – „MOJA DESNA RUKA“
Balkanska super zvezda Seka Aleksić u sredu, 31. marta u 21 sat, konačno otvara vrata svog doma u koji će zaviriti ne samo oni koji je vole već sigurno i oni koji tvrde suprotno.  Jer ova dama nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ni pesmom, ni stavom niti oštrim izjavama.
Već u prvoj epizodi Sekin život teče u petoj brzini. Saznaćemo zašto se odlučila na ovaj korak, koliko obaveza ima i šta sve jedna prava zvezda mora da uradi da bi opravdala taj status.  Seka govori iskreno, bez laži, foliranja i cenzure. Ne štedi nikoga, ponajmanje sebe. “Prikazaću svoj život kakav zaista jeste, a ne kakvim ga tabloidi prikazuju”, rekla je Seka Aleksić na nedavnoj promocija emisije.
Saznaćemo da ovaj posao ne podrazumeva uvek ugodan i lak život već zahteva dosta odricanja i ima drugu stranu, ne tako bajkovitu.  Zato bi sve bilo mnogo lakše da postoji neko ko će da vodi računa o svemu. Da predvidi, preduhitri, organizuje, spakuje, pripremi,…
Seka je više puta istakla da od svog budućeg asistenta očekuje da ispuni sve njene zahteve: “To mora biti osoba koja će biti sa mnom 24 sata, koja će raditi dok ja spavam… Mora da bude druga Seka Aleksić. Dakle, da zna šta ja volim”.
Mnogo njih je poželelo ovaj posao. Na kasting dolaze čak iz Nemačke, Italije Švedske, iz svih krajeva Srbije, sa diplomom, bez diplome, različitih profesija, frizeri, novinari, prevodoci. Od 18 do 55 godina, podjedanko i muškarci i žene. Svi  žele da postanu Sekin asistent.
Ljudi žele da se predstave na najrazličitije načine kako bi dobili šansu za učešće u velikoj trci za atraktivan posao. Osim organizacionih sposobnosti, predstavljaju i svoje druge raskošne talente, pevaju, igraju, recituju,..  Sve sa ciljem da nadjačaju izuzetno veliku konkurenciju.
Pred Sekom i žirijem nije ni malo lak zadatak jer u trku ulazi samo dvanaest takmičara. A izabrane tek očekuje vrteška izazova i paklenih muka.
Sredom, četvrtkom i petkom u 21.00 na Fox televiziji
Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Katarina našla imunitet i osvojila dupli glas, Nikola sumnja da ispadaju ili on ili Toni