Ber Grils za novu premijeru  serijala Bear Grylls Ultimate Survivors

POVRATAK BERA GRILSA NA DISCOVERY KANAL U NOVOM SERIJALU, BEAR GRYLLS: ULTIMATE SURVIVORS

Kompanija Discovery Networks International (DNI) objavila je povratak eksperta za preživljavanje i svetskog fenomena Bera Grilsa u novom serijalu BEAR GRYLLS: ULTIMATE SURVIVORS. Iza ovog serijala od 6 delova po 60 minuta stoji tim u kome se nalaze Džulijan Belami, kreativni direktor i šef produkcije i razvoja u kompaniji DNI i Sara Dejvis, potpresedniik sektora za razvoj, u okviru dela Programi zasnovani na činjenicama. Serijal će biti emitovan na Discovery kanalu širom sveta koji je dostupan na 217 tržišta širom Evrope, Bliskog istoka, Afrike, Azije, Pacifičkog dela Azije i Latinske Amerike.
„Veoma sam uzbuđen što opet sarađujem sa kanalom Discovery, jer je ovo kanal na kome je počelo emitovanje emisije Preživljavanje, rekao je Ber Grils. „Serijal BEAR GRYLLS: ULTIMATE SURVIVORS i ostali budući projekti će biti intezivni, ali to je ono što je zanimljivo! U serijalu Preživljavanje sam posetio neke od nejnepristupačnijih predela koji postoje, a novi serijal je samo uzbudljivi nastavak. Cilj je da ispratimo neverovatne priče o preživljavanju iz stvarnog života i da na dinamičan način pokažemo kako preživeti.
„Veoma smo uzbuđeni što je Ber ponovo u Discovery timu, rekao je Luis Silbervaser, šef sektora za sadržaj i izvršni potpresednik DNI. „On je neko ko pomera granice u ovom žanru, uspevajući da svoj identitet učini neizostavnim delom ove vrste programa. Sada smo sigurni da možemo i dalje da pomeramo granice za našu publiku širom sveta.
„Veoma smo uzbuđeni zbog Berovog novog serijala, koji donosi svežinu onome što on radi najbolje: preživljava u ekstremnim uslovima, rekao je Džulijan Belami, kreativni direktor i glavni i odgovorni u sektoru produkcije i razvoja kompanije DNI. Serijal BEAR GRYLLS: ULTIMATE SURVIVORS će ujediniti Berovo jedinstveno znanje i tehnike preživljavanja i neke od najuzbudljivijih priča o preživljavanju koje su ikada dokumentovane. Ovaj serijal će biti neizostavan za sve gledaoce koji vole avanture.
U emisiji BEAR GRYLLS: ULTIMATE SURVIVORS, Bear podiže svoje umeće preživljavanja na viši nivo, otkrivajući nam neverovatne priče običnih ljudi koji su se našli zatočeni u bezizlaznoj situaciji. Propraćen neverovatnim arhivskim snimcima i intervjuima sa preživelima, Ber će se opet naći u opasnim situacijama, ponovo lično preživljavajući njihove priče i pokazujući nam kako da preživimo u nekim od napuštenih predela na našoj planeti. Od avionskih nesreća u Amazonu do udaljenih pukotina evropskih Alpa, pustinje Severne Afrike koja ne prašta, Ber se provlači kroz terene koji su još više neprijateljski nastrojeni kako bi pokazao veštine koje su nam potrebne za povratak u civilizaciju. Serijal BEAR GRYLLS: ULTIMATE SURVIVORS ide još dalje od pukih veština izdržljivosti; ovo je uvid u ljudski duh koji se nalazi pod ogromnim pritiskom. On spaja emocije i iskustva iz stvarnog života u formatu zabavnog programa koji slavi instinkt, napor i volju za preživljavanjem uprkos izazovima majke prirode.
Emisija BEAR GRYLLS: ULTIMATE SURVIVORS je proizvedena za kompaniju Discovery Networks International.

Povezana vest:  Srednji vek kao inspiracija za serije