bok_mec_1_aprilFARMA 2010

Boks meč, nove životinje i rođendanska torta

Jutro je počelo pripremam za boks meč.

Maca, Ivan, Raka i Zorica ujutru su se dogovorili da u toku dana održe pravi boks meč u kome će Ivan i Raka pokazati ko je jači.

Prvo je organizovana press konferencija u kome su izazivač u pero lakoj kategoriji Ivan i izazvani u super teškoj kategoriji Raka poručili da će se fer boriti ali su obojica tvrdili da će pobediti.

Zatim su usledile pripreme za meč i podela uloga. Napravljen je ring, Maca je vodio program, u revijalnom delu su nastupili Biljana, koja je odpevala pesmu i Gagi koji je pratio koreografijom, Miloš je određen za sudiju, Nemanja je bio čuvar reda i mira, Marija je bila dežurni grobar, Mirjana i Milica  medicinska pomoć, a Dejan počasni kralj.

Ivanov trener je bio Gagi a Rakin Maja. Posle dve runde smešne borbe, Ivan je proglašen za pobednika pa su se on i Raka izljubili.

ovce_1_aprilPosle toga su se ukućani vratili redovnim aktivnostima. Od Proke su za ovu nedelju dobili ovce i jedno jagnje a zatim je sledio obilazak imanja.

Povezana vest:  Ko bi rekao da Čejs Kroford ima problema sa upoznavanjem devojka

Milici je bio rođendan pa je ujutru od Zorice dobila prvu jutarnju kafu a ostali ukućani su joj pevali rođendansku pesmicu. Posle je stigla i torta pa su se ukućani počastili.

Milena i Nemanja su se ponovo raspravljali. Ovaj put oko Sajka. Sve je počelo kada je Maca provocirao Nemanju pa je on tražio od Milene da mu objasni kako se ponaša i zašto od Sajka traži da joj naspe vodu za kupanje kada je on tu. I zašto se zeza sa njim kada joj je rekao da to ne radi. Milena je pokušala da se opravda i rekla da mora da počne da joj veruje ali Nemanja je bio vidno uznemiren. Uveče je Sajko u šali rekao Nemanji kada je pošao u štalu “ Ne brini ja ću je čuvati“ ali Nemanji to nije bilo smešno.

Povezana vest:  Serija po filmu Dobri momci

torta_milica_1_april