farma_2.pril_1FARMA 2010
Nemanja i Ivan novi duelisti

Maca, Miloš, Ivan i Zorica uz jutarnju kaficu pričaju kako je protekao Milošev mandat. Miloš kaže da je zadovoljan mandatom, i da se do sada ni sa kim nije posvađao.
U spavaćoj sobi su Milena, Nemanja, Marija, Mira i Vlada. Nemanja je neraspoložen i svoje nezadovoljstvo životom na Farmi deli sa ostalima. On kaže kako je sve što radi na Farmi ponižavajuće za njega. Kaže da spavanje sluga u štali, kao i pitanja koja im se postavljaju imaju za cilj da ih „spuste“. Mira mu kaže da bi sve trebao da shvati kao igru, a ne kao poniženje.
Nešto kasnije, u dvorištu, farmeri nameštaju klackalicu. Prvi koji su probali novu klackalicu su Firči i Sajko, a zatim i Ivan i Vlada. Marija se ljulja na ljuljašci tiho pevajući.
Papagaj Đole jede Macinu jabuku ne obazirući se na farmere koji ga gledaju. Farmeri pozivaju Macu, što je uplašilo Đoleta koji skače na svoj kavez.
farma_2.prilNemanja kaže Milošu da je zabrinut da li će otići u izolaciju jer bi voleo da u ponoć čestita Mileni rođendan. Miloš mu kaže da će on, kao gazda, preneti poruku Mileni.
Posle ručka, Miloš i Ivan se vraćaju u parkić koji su farmeri napravili. Za to vreme Zorica i Biljana u kuhinji završavaju farbanje jaja za predstojeći praznik.
Mirjana i Gagi pričaju o glasanju. Gagi kaže da je primetio da svi daju štapić onome ko već ima puno štapića i tako samo dodaju. Mirjana mu kaže da će kada na nju doći red, ona namerno dati onome ko bude imao manje.
Počinje izbor duelista. Nemanja je dobio štapiće od 10 farmera, dok je Zorica dobila samo 2 štapića. Nemanja je dobio štapiće sa uglavnom istim obrazloženjem koje glasi da sa kim god bio u duelu, on će izaći kao pobednik. Drugi duelista je Ivan. On je imao najmanje glasova publike što ga je automatski postavilo na ovu poziciju.
Duelisti se pozdravljaju sa ostalim farmerima i odlaze u izolaciju. Milenu je rastužio Nemanjin odlazak u izolaciju. Zorica komentariše kako ju je Sajko razočarao jer joj je dao štapić.
Gibanica je spremna, pa je vreme za večeru. Dok farmeri večeraju, Nemanja i Miloš odmaraju u izolaciji. Nemanja gledajući u kameru nazdravlja Mileni i govori kako mu je jako teško i jako žao jer ne može da bude sa Milenom za njen rođendan, ali da joj uprkos tome želi sve najbolje i da će je voleti zauvek ako ostane takva kakva jeste.

Povezana vest:  Foks se predstavio kao Prva srpska televizija