prva tv logo

Dragan Nenadović novi direktor Prve srpske televizije

Antena Grupa postavila je Dragana Nenadovića za direktora Prve srpske televizije, a Pavela Stančeva za generalnog direktora Antene za jugoistočnu Evropu, saopštila je danas ta kompanija. Antena za jugoistočnu Evropu pokriva medijske operacije u Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji, navodi se u saopštenju.
Nenadović je više od 15 godina radio na televizijama BK, Foks I Prva, a na čelu te televizije zamenio je Dejana Jocića. Stančev je bio zadužen za strateško planiranje operacija Antena grupe u regionu.
On je i generalni direktor televizije Planeta, slovenačkog FTA kanala u vlasništvu Antene i Telekoma Slovenije. Nenadović je, pre nego što je postao direktor Prve srpske televizije, radio kao programski direktor i glavni urednik te televizije, a karijeru je započeo na televiziji BK.

Povezana vest:  Tinejdžeri, spremite kokice, stiže kanal AXN Spin!

-Tokom profesionalne karijere u Srbiju je doneo neke od najpopularnijih TV formata kao što su ‘Ko želi da postane milioner’ i ‘Pop idol’, dao je svoj doprinos snimanju prve srpske telenovele ‘Jelena’ koja je kasnije prodata u 12 zemalja. Bio je zadužen za kreiranje i implementaciju najgledanijih TV formata na Prvoj – navodi se u saopštenju.
Komentarišući nova imenovanja, vlasnik i generalni direktor Antena grupe Teodor Kirijaku rekao je da je ta kompanija veoma zadovoljna njenim investicijama u jugoistočnoj Evropi i Srbiji.
-Nastavićemo sa širenjem u regionu i uveren sam da ćemo sa Pavelom koji će voditi operacije u jugoistočnoj Evropi i sa Draganom na čelu TV Prva nastaviti da nižemo uspehe na srpskom tržištu. Takođe bih se zahvalio Dejanu Jociću za značajan doprinos u razvoju Prve i njenom pozicioniranju kao vodećeg televizijskog kanala u Srbiji – istakao je Kirijaku.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Nemeš sada hoće i kod Bojane u krevet, nindže napale kuću VB