jelen 12.majFrontmen grupe „Veliki i prezir“ Vladimir Kolarić – Kole i momci iz sastava „Bad copy“ gosti 12. maja u emisiji Jelen Top 10

Frontmen i osnivač benda „Veliki prezir“ Vladimir Kolarić – Kole , u ovonedeljnoj emisiji „Jelen Top 10“ kroz razgovor sa voditeljem Jugoslavom Pantelićem podsetiće gledaoce na brojne hitove ovog benda koje su obeležile 90-te godine. O pemama koje su bile direktno povezane sa vremenom u kojem su nastajale do novih, koje nose svojevrsnu dozu optimizma, o žanrovskim promenama, nastupima u zemlji i regionu, od kojih je koncert u Varšavi ostavio naročito snažan utisak na članove benda, gledaoci će moći da saznaju od Koleta, dok će numeru „Svetlost i dim“, sa istoimenog LP-a, moći da poslušaju među novitetima na aktuelnoj Jelen Top 10 listi.
Drugi ovonedeljni gosti, hiphop trio „Bad copy“, nakon duže diskografske pauze, dolazi u goste sa povodom – nedavno objavljenim četvrtim studijskim albumom pod nazivom „Krigle“. Ajs, Timbe i Vikler otkriće, u svom stilu, koliko su iznenadili ljubavnim pesmama na albumu i zašto im fanovi Džastina Bibera prete… Oni će ovom prilikom najaviti i koncert koji će u junu održati u KST-u, a oni koji ih vole znaju šta od ove zanimljive autorske trojke mogu da očekuju! Koji su se bendovi i pesme našli na listi, a koji su se ovonedeljni noviteti visoko pozicionirali, otrkićete u novoj emisiji Jelen Top 10.
Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić
RTS, Prvi program, nedelja 23:55
RTV Studio B, sreda 21h

Povezana vest:  Kirkman: Deril Dikson nije gej