SNOOKI  JWOWW PONOVO U AKCIJI

Snooki & Jwoww ponovo u akciji, nedeljom od 19:50, samo na MTV kanalu

U prvoj sezoni ste ih gledali kako koriste poslednju priliku da iz sve snage uživaju u devojačkom životu. Nakon ludih zabava i uzbudljivih avantura, devojke su stigle do prekretnice u njihovim životima. Sada se susreću sa raznim izazovima i dilemama, a sa bebom na putu ulozi su postali mnogo veći. Zato su prijateljice potrebne jedna drugoj više nego ikada!
Od 5. maja, svake nedelje od 19:50 videćete kako se Nicole spremla da po prvi put postane mama, odlazak na porođaj i prve snimke njenog sina Lorenza. Jenni će se upustiti u sopstvene avanture i njena veza sa Rogerom će preći na viši nivo kada je on zaprosi. Ali ako ste očekivali uobičajenu veridbu, varate se – ovo je bila neustašiva veridba u Jwoww stilu, dok su skakali iz aviona! Ipak, iako su se devojke uozbiljile, druga sezona ne bi bila potpuna bez izlazaka. A kada su Snooki i Jenni zajedno mnogo toga može da se dogodi za samo jednu noć…
Njihovi životi će se uskoro u potpunosti promeniti, ali neke stvari, kao što su prijateljstvo i animal print, ostaće večne.
Pratite avanture Snooki & JWoww nedeljom od 19:50 ili reprizno ponedeljkom od 21:00, utorkom od 21:50 ili četvrtkom u 21:00.

Povezana vest:  Serije kojima nećete odoleti