Glee cast 3Šta će biti sa serijom „Glee“?

Producenti višestruko nagrađivane serije objavili su kako će na jesen emitovane tri epizode ‘Gleeja’, a potom će uzeti pauzu kako bi odlučili kako dalje nakon tragične smrti 31-godišnjeg Coryja Monteitha koji je u seriji igrao Finna Hudsona.
Kako je dobro poznato gleekovcima, serija je ove jeseni trebala ući u svoju petu sezonu.
Autor serije Ryan Murphy kazao je da će se ekipa ponovo okupiti u avgustu te će snimiti epizodu u kojoj će se pozabaviti smrću Finna.
-Krajem kolovoza snimićemo dve epizode, a zatim epizodu u kojoj umire Finn. Nakon toga sledi duža pauza. Ne znamo kad ćemo se vratiti – rekao je Murphy dodavši kako se i Coryjeva devojka Lea Michele složila s tom odlukom.
-Svi su složili s time da se vratimo na set. Ovo je bila njihova zajednička odluka – kaže Ryan.
Za Leu je imao samo reči hvale.
-Nikad nisam upoznao mladu osobu jaku poput Lee. Mislim da ovo sve odrađuje izuzetno prisebno i dostojanstveno. Pravi je vođa i izuzetno je snažna devojka – rekao je.
Već nakon prve sezone 2009. serija ‘Glee’ je postala fenomen pop kulture. Bila je najgledanija nova serija sezone i oduševila kritiku, albumi s muzikom iz serije postigli su zlatne tiraže, osvojila je neverovatnih 19 nominacija za nagradu Emmy te stvorila grupu odanih obožavatelja.
Ta muzičko-humoristička serija prati skupinu ambicioznih učenika dok pokušavaju da zasene pevačku konkurenciju te donosi njihove avanture u hodnicima srednje škole McKinley. Klub Glee vodi optimistični profesor Will Schuester koji pokušava pomoći skupini nadarene dece da ostvari svoj zvezdani potencijal.
Glumci iz serije nastupili su za američkog predsednika i prvu damu u Beloj kući, gostovali u ‘Oprah showu’ te se pojavili na naslovnicama časopisa Entertainment Weekly i Rolling Stone.

Povezana vest:  Stiže nam druga sezona hit serije BESA