Game-of-Thrones-Cast-Wallpaper-1

Četvrta sezona „Igre presola“ sa najviše akcije do sada?

Za sve fanove „Igre prestola“ stiže dobra vest, Kit Haringon koji u seriji igra Džona Snoua kaže da će četvrta sezona biti najuzbudljivija do sada.
Haringon je američkim medijima rekao da je nova sezona njegova najomiljenija do sada jer će u njoj biti više akcije nego u tri prethodne.
-Uvek prilično pesimistično čekam da pisci omaše a kada smo dobili scenario za četvrtu sezonu bio je savršen. Biće to moja omiljena sezona do sada. Mnogo toga ću raditi ove¬ – rekao je on.
Harington je obećao „mnogo krvi i gadosti“ u novim epizodama izuzetno popularne serije zasnovane na seriji romana Džordža R.R. Martina „Pesme leda i vatre“ koje je u Srbiji objavila „Laguna“.
-Biće mnogo scena borbi i generalno najviše akcije do sada – dodao je mladi glumac o novoj sezoni koja stiče polovinom 2014.
Kako se deo serije snima i u Hrvatskoj, lokalni mediji prenose da bi snimanje trebalo da počne 20. avgusta i da se trenutno u Splitu traže četiri devojke koje će se pojaviti u sceni sa glumicom Emilijom Klark (Deneris). Te scene bi trealo da se snimaju u Dioklecijanovoj palati ili na Klisu a snimanje će trajati jedan dan.

Povezana vest:  Simpsonovi cenzurisani u Nemačkoj zbog katastrofe u Japanu