Istrazivanje paranormalnogPremijere na kanalu TLC: Istraživanje paranormalnog i Amiši – Život van zajednice: vrli novi svet

Istraživanje paranormalnog

Potpuno nova jednočasovna epizoda prati ljude koji su na sebe preuzeli zadatak da pronađu dokaze o natprirodnim pojavama u sopstvenim domovima, bez pomoći istražitelja ili snimatelja. Verujući da su njihovi domovi paranormalna igrališta, oni koriste sigurnosne kamere i ručne uređaje za snimanje u pokušaju da uhvate pravu aktivnost duhova. Kris je kupio nekretninu na lokaciji bolnice iz vremena Američkog građanskog rata koju sada namerava da obnovi i pretvori u svoj novi dom. Ipak, nakon svih ovih godina, objekat u Keokuku, u Ajovi, predstavlja bojno polje za vojnike koji se nikada nisu vratili kući iz rata. U međuvremenu, Šona i njena porodica se ozbiljno svađaju, jer ona doživljava opasne napade. Paranormalni istražitelji odbijaju da pomognu, verujući da je u pitanju demon kome nisu dorasli. Sada porodica uzima stvari u svoje ruke kako bi se spasila od mračnih sila.
Nedelja, 18. avgust u 22:00

Povezana vest:  Premijera druge sezone HBO serije "Njegova mračna tkanja" 17. novembra

amisi vrli novi svetAmiši – Život van zajednice: vrli novi svet

Nakon što su napustili svoje zaštićene živote u amiškoj i menonitskoj zajednici kako bi zajedno, po prvi put, doživeli Njujork, Ejb, Rebeka, Kejt, Sabrina i Džeremaja zaključuju da je život u izgnanstvu daleko teži nego što su ikada mogli da očekuju. U potpuno novom serijalu, „Amiši – Život van zajednice: vrli novi svet“, oni se ponovo ujedinjuju, kako bi počeli iznova i suočili se sa svojim strahovima u Sarasoti na Floridi, domu velike bivše amiške zajednice. Usput, izgnanici otkrivaju nove kulturološke razlike i izazove. Medeni mesec za mladence Ejba i Rebeku je završen, a izolacija i odbacivanja su obeležja svakodnevnice. Kako će se grupa ponašati nakon života u velikom gradu?
Od ponedeljka, 19. avgusta u 21:00

Povezana vest:  Eksplozija televizijskih programa u SAD