Bez granica photoSPT Networks potvrdio drugu sezonu serije „Bez granica“

Sony Pictures Television (SPT) Networks naručio je drugu sezonu serije „Bez granica“ za svoje međunarodne kanale među kojima je i AXN Adria. Ukupno 12 epizoda će biti snimano na lokacijama u Francuskoj, Češkoj, Monte Carlu i Bugarskoj.
Prva sezona „Bez granica“ biće emitovana na AXN Adriji od 19. septembra jednom nedeljno, četvrtkom u 21:00.
I u drugoj sezoni ćemo u glavnim ulogama gledati Williama Fichtnera (Elysium, Pad crnog jastreba, Usamljeni osvetnik), Marca Lavoinea (Dobri lopov, Sloboda), dobitnika Golden Globea Donalda Sutherlanda, Toma Wlaschiha (Igra prestola), Gabriellu Pession (Wilfred, Rossello) i Richarda Flooda.
Njima će se u stalnoj glumačkoj postavi pridružiti Lara Rossi, a kao gosti Carrie-Anne Moss (Vegas, Matrix) i Ray Stevenson (Dekster, Thor).
Kreirana od strane Edwarda Allena Bernera (Kriminalni umovi, Treća smena) „Bez granica“ donosi uzbudljivu priču u kojoj Međunarodni kriminalistički sud osniva posebno odeljenje koje treba da funkcioniše kao evropski FBI, istražujući zločine koji prelaze evropske glanice i loveći kriminalce.
„Bez granica“ su producirali Tandem Communications i Bernero Productions, uz koprodukciju TF1 i u saradnji sa SPT Networksom.

Povezana vest:  Tužba protiv Dejvida Boreanaza za seksualno uznemiravanje