Breaking-Bad-Season-5-TV-Show-Movie

Serija „Čista hemija“ dobija novu specijalnu epizodu

Uspešna američka TV serija „Čista hemija“ (Breaking Bad) dobiće uskoro vanrednu epizodu, takozvani „spin-off“ zasnovan na prethodnim sadržajima, najavili su producenti.
Pod naslovom „Better Call Saul“ (Bolje pozovi Sola), jedočasovna epizoda biće posvećena Solu Gudmanu, jednom od junaka serije, kog igra Bob Odenkirk.
Priča će biti smeštena u vreme pre nego što je Sol postao advokat Voltera Vajta, glavnog protagoniste popularne serije (Brajan Krenston).
Kako prenosi agencija Rojters, još uvek se ne zna kada će snimanje početi, ni kada će ova specijalna epizoda biti emitovana.
„Čista hemija“, koja je pri kraju svoje pete sezone prikazivanja ovog meseca, je mračna drama o profesoru hemije Volteru Vajtu koji se nakon otkrića da boluje od raka okreće kriminalu, proizvodeći i prodajući metamfetamin kako bi mogao da izdržava porodicu.
Serija je osvojila pet Emi nagrada, uključujući tri za najboljeg glumca u TV drami za Krenstona i dve za najbolju sporednu mušku ulogu koje je osvojio Aron Pol, koji tumači lik Vajtovog saradnika u kriminalu, Džesija Pinkmena.
„Čista hemija“ će ove godine otići na dodelu Emi nagrada sa šest nominacija, uključujući za najbolju dramsku seriju.

Povezana vest:  Glasovi poznatih u novoj sezoni "Simpsonovih"