maca_gazdaFARMA 2010

Maca nervozni gazda

Dan na Farmi za Macu, Raku i Miloša počeo je rano. Ostali ukućani su spavali malo duže.

Maca je i dalje revoltiran ponašanjem ukućana ali još uvek ne želi da gazduje i izdaje naređenja. Gagiju je skrenuo pažnju da nema više drva za potpalu i kako niko neće sam da se seti da ih nacepa, pritom svi glume zvezde i pitaju ga da li nešto treba da urade proforme.Smatra da je njegova dužnost da organizuje farmere ali da je to u ovom slučaju nemoguće jer ima posla sa mentalnim patuljcima.

Miloš nagovara Raku da ostavi Nemanji iznad kreveta ceduljicu na kojoj će pisati da li znaš da svi znamo da je Vlada bio sa Milenom. Raka se smeje i dodaje da može i Nemanjinom tati da se obrati i da ga pita zbog čega brine o salati a ne brine ko će da mu bude snaja.

Povezana vest:  Razvela se Elizabet Mos

Firči, Maca, Raka i Gagi započinju pravljenje bine za predstavu i tokom dana se uglavnom bave time. Međutim Firči prekida svoj rad u trenutku kada se Miloš pridružuje ekipi i odlazi u radionicu da pravi daire. Za to vreme Vlada, Nemanja i Dejan su u kući i ne pomažu oko radova. Nemanja kaže da ga niko nije zvao i da ne želi da se gura, Vladu boli glava a Dejan kaže da između mladih i starih u kući postoji netrpeljivost i zbog toga ne radi.

Raku već duže vreme nervira takvo ponašanje mladih farmera što je na kraju rezultiralo svađom između njega i Nemanje. Raka je ušao u kuhinju da nacepa drva pa je probudio Nemanju i Milenu. Nemanja je besno ušao u kuhinju i pitao zbog čega cepa drva u kuci pa mu je Raka uzvratio da on barem nešto radi dok oni samo spavaju. To je Nemanju dodatno iznerviralo pa je počeo da viče kako on hoće da odmori a da mu Raka lupa i da nisu oni njegova deca da se on na njih viče.Zatim je dodao da ga je mesec dana trpeo al da više neće i da ga je baš briga šta on misli.

Povezana vest:  Zlato Beringovog mora: Ispod leda na Discovery kanalu

Raka je posle ljutito komentarisao kako Nemanja već mesec dana ide u belim čarapama, da ništa ne radi i da se ponaša kao trudnica na održavanju trudnoće.

Farmeri su kao nagradu dobili koze a Proka je u obilasku Maci zamerio što ovce i svinje nemaju dovoljno hrane. Maca se šalio da su sve pojele i sad su na dijeti a da su jedino životinje zadovoljne na Farmi.

Vlada i Milena su u spavaćoj sobi razgovarali o vezama i bivšim devojkama pa je Vlada rekao da mu smeta što mu je devojka ljubomorna. Pravdao se da kada je slobodan ne muva baš  svaku devojku već da  ona mora da bude dobra riba pa se Milena nasmejala i dodala da joj je drago da misli da je dobra riba.

Mirjana i Maca  su se raspravljali oko platna koje ona nije napravila pošto nije znala gde da nađe platno i farbu. Maca je bio besan jer joj je još pre rekao šta treba da uradi ali ona to nije učinila.

Povezana vest:  Evropa odozgo: Božićni specijal sutra na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Uveče su farmeri imali probu za predstavu. Vlada je imao dilemu kako da odigra scenu ljubljenja sa Mirjanom pa su mu Gagi i Nemanja savetovali da ne moraju da se ljube već može samo da je zagrli. Za to vreme Dejan je Mirjani recitovao pesmicu koju je smislio za nju i pitao se zašto on ne igra ljubavnu scenu sa njom kada Vlada ima ljubomornu devojku. Mirjana ga pitala odakle mu ta informacija, a Dejan joj  je odgovorio da su svi čuli pismo namenjeno njemu.