btt key art2ŠOTOVI ZABAVE U SERIJI BIG TIPS TEXAS

Ko kaže da posao ne može da bude zabavan? Nova MTV-jeva serija „Big Tips Texas,“ koja počinje u nedelju, 23. februara u 19:50, dokazaće da naporan rad, zabava i prijateljstvo mogu da idu zajedno.
„Big Tips Texas“ prati grupu od deset veselih, ambicioznih drugarica koje rade u baru Redneck Heaven, popularnom mestu u Fort Vortu, Teksas. Za ove devojke rad u baru je samo sredstvo ka postizanju cilja, ali to ih neće sprečiti da se ludo provedu na tom putu. Big Tips Texas je jedinstvena doku-serija koja pruža pogled na južnjačku američku sub-kulturu, donoseći miks dobre zabave, drame i upečatljivih trenutaka iz života devojaka i dešavanja u baru. To je svet kratkih šorceva, kaubojskih šešira, šotova, drskosti i zabave.

Povezana vest:  Zvezda serije NCIS Mark Harmon radi na novom projektu

morgan 3Upoznaćete Sabrinu, talentovanu studentkinju koja radi kako bi uštedela za povratak na koledž, Amber koja zna svoj posao za barom ali stalno dolazi u sukob sa drugim osobljem, šeficu Typhani i najbolju šankericu Claire. Tu su još i Kristyn, ambiciozna konobarica čiji je san da započne sopstvenu liniju odeće, tu je i Morgan, rodeo princeza, Mimi koja je uvek raspoložena za akciju, Jillian, pridošlica iz Čikaga, Macy, najveća mala Teksašanka od svih i Mercedez, drska ali šarmantna konobarica.
U svakoj epizodi „Big Tips Texas,“ videćete kako prijateljstvo između devojaka raste dok one rade i zabavljaju se, pokušavajući da otkriju ko su i šta žele da postanu iz jedne lude smene u drugu.
Premijera: nedelja, 23. februar, u 19:50
Reprize: ponedeljak u 22:40, utorak u 21:50 i sreda u 21:30

Povezana vest:  Premijere na kanalu Animal Planet: Paklene mačke i Divlja stvorenja sa Dominikom Monaganom