biljana_izbacivanjeFARMA 2010
Biljani znanje nije pomoglo, žučna rasprava Nemanje, Milene i Vlade
Farmu je napustila Biljana Sečivanović. Ona je, iako je pobedila u duelu, imala manje glasova od Miloša.
Nemanja je saznao za poljubac Vlade i Milene. Međutim, iako je Vlada priznao da je poljubio Milenu, ona je to uporno poricala. Došlo je do žučne rasprave između Milene, Nemanje i Vlade u kojoj je razmenjeno više pogrdnih reči sa Nemanjine strane. On je vidno iznerviran pokušao nekoliko puta da zaspi, a Mileni je rekao da pređe u Biljanin krevet.
Firči, Maja i Raka uz kafu razgovaraju o Biljani. Raka kaže da je ona vredna i da skoro pleni svojom pojavom. Zbog primedbi Zadruge na ponašanje farmera, Raka kaže da gazda mora da se sluša.
Mirjana, Dejan, Mina i Dragana su u kuhinji. Mirjana kaže da joj je žao što je Bilja ponovo u izolaciji. Za to vreme u dvorištu na klupici ostali farmeri ogovaraju Miloša. Maja kaže kako je sigurno stao pred kameru i plakao kao malo dete jer je duelista. Zorica je ubeđena da će Miloš ostati na Farmi bar još nedelju dana.. Firči kaže da ako se Miloš vrati iz duela, sigurno će promeniti svoj odnos prema farmerima. Đus se izvinjava Raki zbog sinoćne svađe i kaže da mu je proradio „ulični insekat“.
24.04_17Većina farmera je u dnevnoj sobi. Nemanja je saznao za poljubac između Milene i Vlade i direktno pita Vladu šta se tačno desilo. Nemanja kaže da je ispao budala jer mu niko nije rekao da se to desilo i da mu to smeta. Počinje rasprava između Milene i Vlade jer Milena, uprkos Vladinoj tvrdnji da su se poljubili, kaže da nikada nije bilo poljupca, te da je Vlada samo pokušao da je poljubi ali se ona sklonila. Vlada kaže da ne veruje šta Milena priča i da ostaje pri svom stavu – nije bilo poljupca. Nemanja ponavlja da mu je krivo što mu nisu odmah rekli jer je on u svakom intervjuu tvrdio da su njih dvoje samo drugari i da Milena nije devojka koja je bila u vezi sa Vladom. On se izvinjava naciji što je lagao kada je tvrdio da Milena i Vlada nikada nisu bili zajedno i kaže da mu je otac lepo govorio da ostane kući i bude gospodin.
U jednom trenutku Nemanja, vidno iznerviran, izlazi u dvorište, a za njim izlaze i Vlada i Gagi, Vlada pokušava da mu objasni da je on planirao da mu kaže, ali da je čekao pravi trenutak za to s obzirom da je Nemanja od početka Farme prilično nervozan. Međutim Nemanja mu kaže da od sada pa nadalje njih dvojica nemaju o čemu da razgovaraju i da mu se ni on ni Milena ne obraćaju više.
Nemanja se vraća u kuću i odlazi do Milene. Kaže joj da su njih dvoje završili, da više ne razgovaraju i da se preseli u Biljanin krevet. Milena odlazi u spavaću sobu i priča sa Mirjanom, a Nemanja je i dalje u dnevnoj sobi, pije rakiju i nervozno puši cigare. Dejan dobacuje sa strane da će se njih dvoje pomiriti, na šta svi počinju da se smeju.
24.04_19Nemanja dolazi u spavaću sobu i vrlo nervoznim tonom pita Milenu „Pokaži mi gde je obraz?“, jer je Milena prethodno rekla da je Vlada poljubio u obraz. Milena pokušava da smiri Nemanju, koji je još uvek vrlo uzrujan.
Napolju Vlada i Gagi komentarišu svađu Milene i Nemanje. Vlada kaže da nije moglo drugačije da se završi, a Gagi kaže da Nemanja pokazuje koliko je ljubomoran i da ga razume u potpunosti.
Došlo je vreme za izbacivanje. Duelisti su se nadmetali u kvizu znanja u kome je Biljana bila uspešnija, međutim ni dupliranje glasova joj nije pomoglo da ostane na Farmi. Po završetku duela razlika glasova i nije bila velika, ali je Biljana, na razočarenje većeg dela farmera napustila Farmu.
Mirjana i Milena su u spavaćoj sobi, razgovaraju o svađi između nje i Nemanje. Dolazi i Gagi i pokušava da oraspoloži Milenu. U dnevnoj sobi Nemanja počinje da proziva Vladu. Vlada ga ignoriše a zatim pokušava da smiri situaciju.
Nešto kasnije Firči savetuje Milenu da treba da bude strpljiva prema Nemanji, kaže da je on mlad i ljut i da mu treba vremena da se smiri, a da ona jedino zna način da ga primiri.
Nemanja je legao u svoj krevet, a pošto nije mogao da zaspi otišao je do kuhinje gde su ostali sedeli. Milena mu kaže da je pokušavala da mu kaže ali da nikako nije mogla. Milena se povlači u spavaću sobu, a Nemanji prilazi Firči i smiruje ga.
Milena sedi pored Nemanje koji leži na krevetu i gleda ga neko vreme. On se okreće i kaže joj da se skloni i da ga pusti da spava da ne bi otišao. Milena odlazi kod Mirjane u krevet i tamo spava. Polako su svi farmeri otišli na spavanje.
Povezana vest:  MTV BACK TO SCHOOL – nova jesenja programska šema na MTV-u