Doctor who

IQS na SBB-u – 24h zabave!

Zanima vas ko je najviša žena na svetu? Koji je najveći broj štipaljki zakačenih na lice? Ko je najbrži gutač glista? Odgovore potražite u emisiji „Ginisovi rekordi“ na IQS kanalu!
TV kanal IQS namenjen je svim članovima porodice koji mogu ceo dan da uživaju u najpopularnijim serijama, kvizovima, koncertima, zabavnim i dokumentarnim emisijama, i dostupan je svim korisnicima SBB-a i Total TV-a u okviru osnovnog Start paketa.
Ukoliko govorimo o Ginisovim rekordima, emisija „Top Gear“ je 2012. godine ušla je u ovu svetsku knjigu rekorda kao najpopularnija emisija na svetu, a gledaoci IQS kanala biće u mogućnosti da je prate svakodnevno i tako budu u toku sa svetskim auto-moto dešavanjima.
Ljubitelji izazova imaće priliku da gledaju kako se takmičari snalaze u čuvenom kvizu „Kocka“. Svaki takmičar u duel s „Kockom“ ulazi s devet života i dve vrste pomoći u džepu, pa izgleda lako dostići ono čime bi se svako pohvalio, zaradom od celih 250.000 funti. Ipak, takmičari se vrlo brzo uvere da je borba protiv „Kocke“ jedno od najuzbudljivijih, najneizvesnijih, a neretko i najtežih iskušenja s kojima su se sreli u životu.
Pored ovih emisija i kvizova, gledaoci će imati priliku da se zabave uz serije poput „Monti Pajton“, „Skrivena kamera“, „Dr. Hu“, kao i uz ostali popularni sadržaj.
Kvalitetna inostrana produkcija i proizvodnja domaćih TV projekata u saradnji sa lokalnim produkcijskim kućama obezbediće sjajnu zabavu i odmor za celu porodicu.
IQS je dostupan svim SBB korisnicima D3 i D3i televizije na poziciji 258, korisnicima Total TV-a na poziciji 113, kao i na kanalima ostalih operatera.

Povezana vest:  Čejs Kroford uhapšen zbog posedovanja marihuane