„Teleton“ za fiskulturne sale 

TELETON_LOGO_I_MASKOTADobrotvorna akcija „Teleton“, koju i ove godine organizuje Radio-televizija Srbije u saradnji sa Narodnom kancelarijom predsednika Republike i Raiffeisen bankom, a uz podršku Ministarstva prosvete, održaće se u nedelju, 6. decembra sa početkom u 21 čas uz direktan TV prenos iz studija 8 i 9 na Prvom programu.
Cilj akcije je opremanje fiskulturnih sala u osnovnim školama u Srbiji. Namera organizatora je da uz pomoć kompanija i pojedinaca opreme fiskulturne sale u 30 opština u Srbiji.
“Teleton” je osmišljen kao kontakt šou-program u kojem učestvuju poznate ličnosti (glumci, muzičari, sportisti, itd.) i odgovaraju na telefonske pozive gledalaca. Emisiju čine i muzičke numere, razgovori, uključenja gledalaca, kao i prilozi iz osnovnih škola kojima je pomoć upućena. 
Svaki poziv ili SMS poruka su donacija. 
Gosti u ovogodišnjem „Teletonu“ biće: Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Vlado Georgijev, Momčilo Bajagić Bajaga, Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević, Marko Kon, Mina Lazarević, Željko Joksimović, Miroslav Ilić, Merima Njegomir, Ana Bekuta, Bane Trifunović, Srđan Miletić, Bojana Stefanović, grupe „Regina“, „Legende“ i „S.A.R.S“, sportisti Nemanja Bjelica, Miroslav Radujica, Andrija Prlainović, Nikola Rađen, Radoslav Petrović i Dejan Lekić. Voditelji programa su Jovana Janković, Dušica Spasić i Dejan Pantelić. 

Povezana vest:  Nezaboravno druženje popularne Jutjub zvezde Jane Dačović sa fanovima u Kraljevu

PUT DO POBEDE POČINJE PRVIM GOLOM, PRVIM KOŠEM, PRVIM SKOKOM…
PRVI SPORTSKI KORACI PRAVE SE U SALI ZA FIZIČKO.
PRIDRUŽITE NAM SE.
ZA BUDUĆE ŠAMPIONE!