ZOX 6031Provod za pamćenje na „Fridinom“ maskenbalu

Odlična svirka i vrhunski provod obeležili su i ovogodišnji aprilski maskenbal koji tradicionalno organizuje poznati restoran Cantina de Frida. Ovaj spektakularni događaj sa motom „Pokažite svoje drugo ja“ bio je ispunjen različitim maskama – od onih na koje smo već navikli, do nekih veoma kreativnih, zabavnih i pa čak i čudnih. Iako skriveni iza kreativnih maski i fantastičnih kostima gosti „Fride“ đuskali su i zabavljali se do ranih jutarnjih časova uz energični „Blah Blah“ bend.
-Aprilski maskenbal, koji organizujemo već petu godinu za redom u Fridi, postao je sinonim za fenomenalan provod. Sjajno raposloženi gosti i ovoga puta su pokazali svoju kreativnost i originalnost koja nas je potpuno oborila sa nogu – rekla je Biljana Frlog, PR menadžer restorana i dodala: -Glamuroznoj večeri prisustovali su mnogobrojne poznate ličnosti kojima nije silazio osmeh sa lica, a upravo to nam je sjajan pokazatelj da je tradicionalni bal bio pun pogodak.
Restoran Cantina de Frida već je postao prepoznatljiv po jedinstvenom ugođaju tokom čitavog dana, ali i fenomenalnom večernjem provodu uz najbolje klupske bendove u Beogradu. Uz živoposno servirana jela sa prostora Španije , Mediterana i Južne Amerike i egzotična pića poslužena sa stilom, ono što restoran čini zaista posebnim je prelep pogled na reke.

Povezana vest:  Nedelja, 11.decembar, tačno u ponoć izbor za „Miss Mozzart Sport“