HYDRA FOUNDATION MODEL EXP JAN 2015Deborah Milano predstavlja novi Hydra Face Perfect tečni puder

Dobro hidrirana, predivno glatka i besprekorna koža, u jednom jednostavnom koraku. Žene žele negovanu kožu i ten ujednačenog tona. I to od jutra do večeri. Stalno su u potrazi za proizvodima koji će odgovoriti na ove potrebe i istovremeno ukloniti sve znakove stresa, zagađenja i oštrih klimatskih uslova.
Upravo iz tog razloga, Deborah Milano toliko stavlja akcenat na višenamenske formulacije, i s ponosom proširuje svoju ponudu šminke za lice predstavljanjem novog tečnog pudera koji je obogaćen sastojcima poznatim po svojim hidratantnim, antioksidantnim i revitalizujućim svojstvima.
U čemu je tajna? U najprirodnijem mogućem izvoru svih antioksidanata: voću!
Formulisan sa ekstraktima šest različitih voćki, novi Hydra Face Perfect tečni puder može sasvim slobodno da se opiše kao pravi multivitaminski koktel za kožu.

Extract of 6 fruitsFormula

Sa svojom mekom, kremastom i ultra laganom formulom, novi Hydra Face Perfect tečni puder od Deborah Milano trenutno se topi na koži i savršeno minimalizuje nesavršenosti. Formula je takođe obogaćena specijalnim aktivnim sastojkom koji vidno smanjuje uočljivost pora.
Rezultat? Fantastično gladak, ujednačen ten sa prirodnim mat izgledom.
Ali, to nije sve. Hydra Face Perfect tečni puder takođe sadrži Multifruit Extract DH Kompleks, uravnoteženu mešavinu šest voćnih ekstrakata – malina, jabuka, breskva, kivi, papaja i jagoda – koja ima hidratantno, antioksidantno i revitalizujuće dejstvo koje istovremeno štiti kožu od štetnih agresora iz okruženja. Zaštitni faktor od sunca 15. Hipoalergeni proizvod.
* Formulisan da minimalizuje rizik od alergije

Povezana vest:  Beograd postao još lepši, otvorena 50. jubilarna dm filijala!

Nijanse
Novi Hydra Face Perfect tečni puder dostupan je u 6 nijansi koje odgovaraju potrebama svih tipova kože. Od najsvetlijih do najtamnijih nijansi, puder je grupisan u roze ili bež podtonove:
01R Fairest Rose
02R Fair Rose
01B Fairest Beige
02B Fair Beige
03B Medium Beige
04B Deep Beige

R=roze podton B=bež podton
Roze podton: ovo je hladan podton; vene sa unutrašnje strane ručnog zgloba su plavičaste.
Bež podton: takođe se opisuje kao topao podton; ovo je najučestaliji podton. Vene s unutrašnje strane ručnog zgloba su zelenkaste.
 
Malina
Mirisne, predivno meke i ukusne, maline su jedne od najređih i najluksuznijih voćki; rastu kao viđegodišnje žbunaste biljke na nadmorskim visinama od najmanje 700 metara. Maline su dragocene iz više razloga: one su bogat izvor vitamina C, vitamina A, kalijuma, kalcijuma i magnezijuma. Nanete na kožu, maline je izvanredno hidriraju i čine elastičnom.
 
Jabuka
Postoji dosta istine u staroj izreci „Jabuka na dan i lekar vam nije potreban“. Jabuke su poznate širom sveta kao „prirodna apoteka“ zato što pružaju uravnoteženu, kompletnu ishranu i lek su za mnoge poremećaje. U kozmetičkom smislu, veoma su efikasne u učvršćivanju i toniranju kože.
 
Breskva
Poreklom iz Kine, gde se drvo breskve zove drvetom života a sama breskva je simbol besmrtnosti. Zrela voćka je slatka, mirisna i sočna, a uz to predstavlja i bogat izvor šećera i mineralnih soli (kalijum i magnezijum), kao i vitamina A i C. U kozmetici, šećeri i vitamini koji se nalaze u breskvi idealno omekšavaju kožu, a veoma su tražena i hranljiva, hidratantna i antioksidantna svojstva ove voćke.
 
Kivi
Klasifikovan kao jedna od najhranljivijih voćki, kivi ima zdravstvene prednosti koje potiču ne samo iz njegovog visokog sadržaja vitamina C (85mg/100gr), već i vitamina E, poznatog antioksidanta koji pomaže u ublažavanju štete izazvane prisustvom slobodnih radikala. U industriji kozmetike, kivi je cenjen kao izvanredan anti-aging sastojak zahvaljujući sadržaju vitamina C čiji astringentno dejstvo reguliše lučenje sebuma u koži. Takođe čini kožu mekom i gipkom.
 
Papaja
Papaja potiče iz centralne Amerike. Reč je o egzotičnoj voćki koja se često naziva i „zlatnim drvetom večne mladosti“. Sočno meso papaje je jarko žute boje i bogato dragocenim supstancama, uključujući vitamine A, E i C, kao i mineralima (kalcijum, fosfor, gvožđe). Papaja je ujedno antioksidant koji deluje protiv slobodnih radikala i ima regenerativno dejstvo.
 
Jagoda
Nekada se smatralo da jagode imaju čarobne osobine. Možda je to tako, ali jedno je svakako sigurno: ne samo da su one neverovatno ukusne za jelo, već su i verni saveznici u industriji lepote zbog svojih neverovatnih svojstava: voda čini oko 90% zrele jagode; jagode imaju nisko kalorijsku vrednost i pomažu u izlučivanju viška tečnosti iz tela zahvaljujući određenim enzimima koji aktiviraju metabolizam i time podstiču obnavljanje ćelija.
ANTIOKSIDANTNI EKSTRAKT OD 6 VOĆKI