Strudle Nova Aleksandrija 10Nastup Čarolije na Dečijem sajmu

Nova Aleksandrija i hor Čarolija uz Leontinu upriličili su svečano otvaranje Dečijeg sajma jedinstvenim nastupom.
Ovom prilikom svi gosti zasladili su se zdravim proizvodom koji je od skoro na našem tržištu, Aleksandrija štrudlicama, I slušali su se hitovi sa novog CD-a hora Čarolija, rok pesme 80-tih su obrađene u jedinstvenim aranžmanima. Posetioci svih generacija su pevali zajedno sa klincima, a posebno su uživali u pesmi koja je inspirisana Aleksandrija štrudlicama i može da se čuje samo na ovom albumu.
-Meni kao majci, ali i kao osobi čija je profesija rad sa decom, najvažije je da sva moja deca konzumiraju zdrave namirnice. Aleksandrija štrudlice izrađene su od testa sa svežim jajima i marmeladom sa visokim sadržajem voća. Zahvaljujući ovim zdravim štrudlicama Čarolija je izdala album, a zajedno ćemo još nastupati i radovati se sa drugom decom – izjavila je Leontina i pozvala sve prisutne goste da uživaju u ukusnim kolačima i da pronađu sebi omiljeni, od slasnih i primamljivih ukusa koje nudi Aleksandrija.
Ovaj poklon koncert je jedan u nizu iznenađenja koja slede. Tokom cele godine, zajedno sa Leontinom i klincima iz hora Čarolija, biće organzivani koncerti za decu sa specijalnim potrebama i za sve mališane, ljubitelje dobre muzike. Decu iz Srbije iznenadiće i velika pakovanja ukusnih šturudlica.

Povezana vest:  Viktorija i Dejvid Bekam ćerki dali ime Harper Sevn