Trcimo porodicno maraton

„TRČIMO PORODIČNO“ HEMOFARM FONDACIJE OKUPILA VIŠE STOTINA SUGRAĐANA

Nekoliko stotina sugrađana svih generacija učestvovalo je u prvoj porodičnoj akciji „Trčimo porodično“ u okviru na 27. Beogradskog maratona koju je pokrenula Hemofarm Fondacija u okviru trke zadovoljstva.
Učesnike porodičnog trčanja koji su bili obučeni u narandžaste majice i sa narandžastim kačketima zagrevali su predstavnici Beogradskog trkačkog kluba a u okviru štanda Hemofarm Fondacije, u blizini Republičke Skupštine doktorka Nada Macura delila je savete o zdravom načinu života velikom broju porodica.
-Izuzetno mi je drago što se ovoliki broj porodica odazvao i okupio danas i što su roditelji zajedno sa svojom decom uživali u prvoj porodičnoj trci. Hemofarm Fondacija je uspela da pošalje poruku o značajnu učestvovanja u porodičnim aktivnostima i zajedničko provedenom vremenu i nadamo se da će ova akcija prerasti u tradiciju – izjavila je Snežana Radočaj, direktorka Hemofarm Fondacije.
Maratonskoj trci su se prvi put priključile cele porodice, a najgromoglasnije aplauze i podršku gledalaca dobijali su najmlađi i najstariji takmičari, koji su se bez obzira na godine izborili do cilja.

Povezana vest:  Zaposleni u kompaniji Coca-Cola Hellenik Srbija sa partnerima na humaitarnom turniru u fudbalu prikupili sredstva za decu ometenu u razvoju