UniqOneUniqOne Conditioning Shampoo – jedinstven proizvod za jedinstvenu damu

Savremena žena se izborila za željenu poziciju u društvu, ali joj je ta pozicija donela i mnogo novih obaveza. Pored tradicionalnih uloga majke, supruge i domačice, današnje žene imaju i ulogu poslovne žene, putuju, treniraju informisane su o svemu i prate trendove. Obaveza je sve više, a vremena sve manje. Povrh svega, od žene se očekuje da dobro izgleda.

… Ah taj dobar izgled!!!
Šta nam prvo zapadne za oko kod svake žene?
Čista, lepa, negovana i zdrava kosa. Ona govori o moćnoj, sigurnoj i negovanoj ženi.

A, koliko nam vremena ostane na kraju svakog dana za negu kose?

Situacija 1.
Vodim sina na trening posle škole, a sutra imam važan poslovni sastanak. Moram večeras još malo da doradim izveštaj za sutra. Znam šta ću sutra da obučem, ali šta ću sa kosom?

Situacija 2.
Konačno sam našla malo vremena za sebe i počela da treniram, ali ne mogu svaki put posle treninga da odem kod frizera. Kosa mi posle treninga izgleda grozno. Sutra je novi radni dan i ja na poslu jednostavno moram da izgledam lepo i negovano. Bela košulja, crne pantalone, ali šta ću sa kosom?

Povezana vest:  Birra Moretti i studenti Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu otvorili izložbu „Birramo umetnost“ u Galeriji Štab

Situacija 3.
Idem na trodnevno poslovno putovanje. Čitav dan ću biti aktivna – aerodrom, hotel, prezentacije, seminari, svečana večera… Kostim i mala crna haljina, moji verni pratioci na ovakvim putovanjima su tu. …Ali šta ću sa kosom? Koliko proizvoda treba da ponesem sa sobom da bi kosa mogla da mi izgleda pristojno?

Koliko ovakvih i sličnih situacija ima u životu savremene žene, a ona želi samo jedno – da izgleda dobro. Osnovni preduslov za to je zdrava i negovana kosa.

Sada možete da odahnete. Konačno je stigao! Jedinstven proizvod za jedinstvenu damu. Nakon UniqOne tretmana koji je napravio revoluciju među profesionalnim proizvodima za negu kose kako na globalnom tržištu, tako i na tržištu Srbiji, stiže i kondicioner i šampon u jednom proizvodu – UniqOne Conditioning Shampoo.

Povezana vest:  Foto tim Hiishii predstavlja novi projekat “Points Beyond” (Tačke beskraja)

UniqOne Conditioning Shampoo pruža ženi ono što joj je najpotrebnije i to za tako kratko vreme – tek toliko koliko joj je potrebno da opere kosu.

UniqOne Conditioning Shampoo u sadejstvu sa već popularnim i uspešnim UniqOne tretmanom ima 10 dokazanih efekata:

Nežno pere kosu i kožu glave

Štiti i hidrira kosu i kožu glave

Čini kosu svilenkastom i glatkom, a u saradnji sa UniqOne tretmanom efekti se pojačavaju

Ne otežava kosu

Pojačava sjaj kose, a UniqOne tretman dodatno pojačava ovaj efekat

U kombinaciji sa UniqOne tretmanom, kontroliše frizz efekat

Olakšava oblikovanje kose

Jača kosu

Smanjuje krtost kose

U kombinaciji sa UniqOne tretmanom sprečava pojavu ispucalih krajeva

Karakteristike UniqOne Conditioning Shampoo:

2/3 šampon – 1/3 kondicioner

Pere sa penom stvarajući izuzetan osećaj čistoće

Ima kremasto – penastu teksturu koja omogučava lako ispiranje

Ima sastav koji štiti kožu glave

Univerzalan je i može se koristiti za sve tipove kose

Povezana vest:  Elizabeta Druga, monarh sa najdužom vladavinom

Zbog svog sastava pogodan je za čestu – svakodnevnu upotrebu

Izvanredno se dopunjuje sa UniqOne tretmanom

Ne sadrži sulfate (Sodium Lauryl Sulfate – SLS) koji su uobičajeni sastojak šampona, a koji mogu uzrokovati dehidrataciju, iritaciju i perutanje kože glave i svrab

UniqOne Conditioning Shampoo ima jedinstveno pakovanje od 300 ml.
Na pakovanju se nalazis spisak 10 dokazanih efekata koji su rezultat korišćenja ovog šampona. UniqOne Conditioning Shampoo predstavlja ekonomski opravdanu kupovinu jer je koncentrovan, a uz UniqOne tretman neće vam trebati ni jedan drugi proizvod za negu kose.

PROBAJ I UVERI SE!

UniqOne Conditioning Shampoo, kao i sve ostale Revlon Professional proizvode možete kupiti u prodavnici Young Color, u ulici Svetogorska br. 29 u Beogradu, kao i širom Srbije u svim frizerskim salonima koji rade sa Revlon Professional kozmetikom, a koje možete prepoznati po Revlon Professional nalepnici na vratima.
Ovaj proizvod nalazi se na našem tržištu zahvaljujući kompaniji VSD Trade, oficijelnom uvozniku i distributeru Revlon Professional kozmetika za kosu.