NIVEA MEN Sensitive Visual 1NIVEA MEN Sensitive linija proizvoda za macho muškarce koji imaju osetljivu kožu

Iako je koža muškaraca otpornija od nežne ženske kože, ipak ni ona nije pošteđena iritacija i upala. Rezultati svetskih istraživanja pokazuju da sve veći broj muškaraca ima osetljivu kožu: 57% ispitanih muškaraca izjavilo je da ima osetljiva kožu, ali samo 49% koristi proizvode koji su namenjeni baš ovakvoj koži. Upravo posle brijanja muškarci se susreću sa ovim problemom: upale, crvenila, bubuljice i iritirana koža. Obrazi i vrat predstavljaju najosetljivije delove i potrebno ih je negovati specijalnim proizvodima.

I muškarci se susreću sa problemom osetljive kože:
57% na licu
45% na usnama
37% ispod pazuha
36% po telu
28% na rukama
27% na nogama

Poboljšana NIVEA MEN Sensitive linija proizvoda odgovara upravo zahtevima osetljive muške kože, nudeći sveobuhvatan asortiman proizvoda za negu lica i tela, na bazi prirodnih sastojaka i sa 0 % alkohola. Unapređena formulacija, bez štetnog alkohola, smanjuje iritaciju, kombinujući čistu prirodnu kamilicu sa umirujućim divljim lešnikom. Linija proizvoda posebno napravljena za muškarce sa osetljivom kožom efikasno sprečava upalu, svrab i crvenilo.

Povezana vest:  Saveti i trikovi: Kako da se najlakše spakujete za odmor

NIVEA MEN Sensitive AfterShave LotionNIVEA MEN Sensitive Balsam za negu posle brijanja
Izuzetno blage formulacije, sa 0 % alkohola, ne ostavlja nikakav osećaj peckanja nakon brijanja. Obogaćen sa umirujućom kamilicom i divljim lešnikom sprečava crvenilo, osećaj suve kože i momentalno ubalažava iritaciju. Balsam se vrlo brzo apsorbuje i poboljšava stanje kože.
100 ml, cena: 629,00 rsd.

NIVEA MEN Sensitive Losion za negu posle brijanja
Unapređene izuzetno blage formulacije, neutralnog mirisa, sa 0 % alkohola, umiruje i osvežava kožu, a koža ga brzo upija. Obogaćen umirujućom kamilicom i divljim lešnikom, pomaže da ne dođe do iritacije i upala i sprečava crvenilo kože.
100 ml, cena: 629,00 rsd.

Povezana vest:  Beč podstiče nove medijske projekte

NIVEA MEN Sensitive pena za brijanje
Veoma blage formulacije sa 0 % alkohola. Obogaćena umirujućom kamilicom i divljim lešnikom, omekšava dlaku brade i pruža izuzetno prijatno brijanje a istovremeno štiti kožu od iritacija i posekotina.
200 ml, cena: 289,00 rsd.

NIVEA MEN Sensitive gel za brijanje
Izuzetno blage formulacije sa 0 % alkohola. Obogaćen sa umirujućom kamilicom i divljim lešnikom, omogućava veoma prijatno brijanje i štiti kožu od iritacija i posekotina.
200 ml, cena: 389,00 rsd.

NIVEA MEN Sensitive hidratantna krema za negu lica
Bez mirisa, sa poboljšanom formulacijom Active Comfort System sa 0 % alkohola, obogaćena sa umirujućom kamilicom i divljim lešnikom, intenzivno hidrira i vremenom smanjuje osetljivost kože. Sadrži UVA i UVB filtere.
75 ml, cena: 739,00 rsd.

NIVEA MEN Sensitive gel za čišćenje lica
Poboljšane i izuzetno blage formulacije, sa 0 % alkohola, nežno čisti lice i ne isušuje kožu. Obogaćen umirujućom kamilicom i divljim lešnikom, uklanja nečistoću, prljavšinu kao i višak masnoće, bez iritacije kože. Koža izgleda čista i zdrava. Ne sadrži sapun I neutralnog je mirisa.
100 ml, cena: 479,00 rsd.

Povezana vest:  Uskoro Barbika sa likom Karla Lagerfelda

NIVEA MEN Sensitive Protect dezodorans u spreju
Pruža 48h pouzdanu anti-perspirantnu zaštitu, kombinujući blagu i efikasnu negu. Posebno osmišljen za osetljivu kožu. Formulacija bez alkohola, sa kamilicom koja umiruje kožu i uljem avokada koje sprečava crvenilo i iritacije. Ne sadrži alkohol, boje i konzervanse.
Sprej 150 ml, cena: 309,00 rsd.

NIVEA MEN Sensitive gel za tuširanje
Izuzetno blaga formulacija obogaćena bambusovim mlekom nežno osvežava i pruža optimalnu negu pod tušem. Pomaže u zaštiti kože od isušivanja, a može se koristiti i za pranje kose. Za dugotraja osećaj osećaj svežine i negovane kože.
ml, cena: 249,00 rsd.