lindex 1Dopadljiva prolećna kolekcija Lindex veša
 
Prolećna kolekcija veša brenda Lindex za 2014. godinu donosi brojne vesti iz sveta mode.
„Sezonu otvaramo romantičnim stilskim kolekcijama. Osećaj je nežan i veoma ženstven, a printovi su često inspirisani Azijom i ručno oslikanim izgledom. Tokom sezone, po običaju dosta pažnje posvećujemo i najbolje prodavanim klasičnim modelima,“ kaže Nina Stark, šef odseka dizajna u Lindeksu.
 
Prolećna romansa
Ova orijentacija unutar prolećne kolekcije donjeg veša Lindex brenda oslikava dva različita pravca. Nova romantična tema podrazumeva ženstvene boje, siluete, kvalitete i printove. Providni materijali, čipka, pastelne boje i ručno oslikani printovi kolekciji daju dodir nežnosti dok svetlo plava, bela i svetlo roze u celu priču unose svećinu prolećnog jutra sa nebeskim plavetnilom u paleti boja.
Drugi deo ove romantične kolekcije mogao bi se opisati kao ultra ženstven i glamurozan. Klasične boje poput snežno bele, blagih nijansi roze i svetlo plave u osnovi su svetlo sive. Kontrast mat i sjajnih nijansi, struktura sa čistim površinama čine ovaj izgled. Kombinujte ukrašene komade iz ove kolekcije sa jednostavnim romantičnim komadima i dobijate svež, novi izgled.
 
Best of Basics
U osnovi nove klasične kolekcije Lindeks brenda su čisti mikro i čipkasti materijali, pamuk I bešavni materijali. Visok kvalitet je od suštinskog značaja kao i dobro osmišljeni detalji, naglašene boje i printovi zaslužni za zanimljiv i moderan izgled. Ovaj deo prolećnih kolekcija ne podrazumeva samo proverene i oprobane popularne komade već i nove pravce i siluete.
 
So.U
Ova mlada i zabavna Lindex kolekcija veša označava početak sezone uz dosta boja za kombinovanje na razne načine. Tropska džungla prenešena na urbane ulice – ova kolekcija je inspirisana urbanim a ponekad i buntovnim mladim kulturama, jarkim bojama i tropskim dezenima. Ključni komadi su grudnjaci bez žice i čipkani grudnjaci. Crni, beli i jarko roze grudnjaci se kombinuju sa boksericama sa maskirnim detaljima, životinjskim printovima i afričkom grafikom.
Povezana vest:  Oaza usred gradske vreve u Beču