Slika 1 Anew proizvodiAvon ANEW REVERSALIST prkosi vremenu

Kompanija Avon predstavila je unapređenu ANEW Reversalist liniju proizvoda za idealnu negu kože i borbu protiv bora. Sudeći prema rezultatima 93 odsto ispitanih žena, ANEW proizvodi veoma efikasno umanjuju bore, vraćaju čvrstinu i čine kožu glatkom i baršunastom, a prvi rezultati se vide već posle nedelju dana korišćenja.
Tajna poboljšane linije ANEW Reversalist proizvoda je potpuno nova formula, koja dubinski hidrira kožu i vraća joj prirodan sjaj. Tri–elastinex tehnologija pospešuje podmlađivanje kože, tako što obnavlja njene ćelije, regeneriše proteine i rekonstruiše veze među njenim slojevima. Ova revolucionarna linija obuhvata proizvode za kompletnu negu tvog lica. Za svakodnevnu upotrebu i odstranjivanje čestica nečistoće idealno rešenje je ANEW penušavo sredstvo koje vraća svežinu licu već pri prvom nanošenju. Za pravi tretman kože oko očiju pobrinuće se Express Wrinkle Smoother krema, a Reversalist dnevna i noćna krema pružiće tvojoj koži bogatu negu i usporiti neminovan proces starenja kože. Tretman za kožu u predelu očiju učiniče tvoj pogled blistavim, a lagani Reversalist serum za učvršćivanje kože daće joj potrebnu vitalnost i mladoliki izgled kakav si oduvek želela.
Specijalista dermatovenerologije, stručnjak za probleme kože lica i Avon savetnik za negu kože, dr Nina Avakumović, kao idealno rešenje u borbi protiv starenja preporučuje novu ANEW liniju samouverenim ženama koje vole svoju kožu i žele da se uvek osećaju sveže i mladoliko. Nina poručuje da u svakom segmentu života, pa tako i odabiru kozmetičkih procedura i preparata je neophodno rukovoditi se principom individualnog izbora, jer će jedino tako koža dobiti najbolje. Njen izbor je ANEW Reversalist, probaj i ti!

Povezana vest:  Fondacija Novak Đoković i Magazin Original: Otvorene prijave za konferenciju „Originalni razgovori”