Olimpijski festival u OS Ivo Andric 1Vojvođanska banka donirala računare O.Š. Ivo Andrić u Rakovici

U okviru sportske manifestacije „Olimpijski festival“ koji je organizovan u O.Š. „Ivo Andrić“ u Rakovici u susret igrama za mlade u Nandžingu, Vojvođanska banka je kao zvanična banka Olimpijskog komiteta Srbije poklonila učenicima ove škole 10 desktop računara, kako bi im pružila podršku tokom procesa učenja i ohrabrila ih da nastave sa postizanjem odličnih rezultata. Do sada je banka donirala preko 350 računara u gradovima širom Srbije.
Tokom celodnevnog sportskog dana u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i Vojvođanske banke stotinu osnovaca učestvovalo je u različitim sportskim aktivnostima u cilju promocije Olimpijskih igara mladih koje počinju za tačno 100 dana. Ovom prilikom predstavljeni su i mladi olimpijci koji se pripremaju za učešće na Olimpijskim igrama za mlade u Nandžingu, a podršku su im pružile starije kolege među kojima su Zorana Arunović, Ana Bajić, Dragana Gladović, Damir Fejzić, Aleksandar Maksimović, Aleksandar Kukolj, Simo Boltić i Vladimir Torubarov.
„Vojvođanska banka je zvanična banka Olimpijskog komiteta Srbije već 4 ciklusa za redom i pravo zadovoljstvo nam je da širimo olimpijski duh i vrednosti kao što su izvrsnost, fer plej, poštovanje, solidarnost. Ovim vrednostima posebno se vodimo kada je u pitanju obrazovanje mladih. Nadamo se da će ove male donacije u računarima omogućiti učenicima veliku podršku tokom procesa učenja i ohrabriti ih da pokazuju izvrsnost u svemu što rade. Izvrsnost je jedna od glavnih principa olimpizma kojoj svi težimo“- izjavila je na otvaranju festivala, Zorica Džida, Menadžer za aktivnosti društvene korporativne odgovornosti, Vojvođanske banke.
Otvaranju manifestacije prisustvovali su poznati sportisti, Ambasade Narodne Republike Kine u Srbiji i OKS-a.

Povezana vest:  Besplatni slatkiši i slikanje sa Deda Mrazom na Sava Promenadi