nutella 50 1Nutella slavi 50. rođendan s ljubiteljima u više od 160 zemalja

U 2014. godini Nutella slavi svoj 50. rođendan te želi zahvaliti svojim ljubiteljima širom sveta. Vođen sloganom „Nutella – 50 godina ispunjenih pričama“, brend počinje slavljeničku godinu obeležavajući je s ljudima u više od 160 zemalja. Ali, nešto je posebno u ovoj kampanji – ljubitelji Nutelle pričaju svoje priče i doživljaje s Nutellom, postajući tako delom velikog međunarodnog rođendanskog slavlja svog omiljenog namaza od lešnika.
„Ispričajte nam svoju posebnu Nutella priču!“ – glasi poziv Nutella ljubiteljima širom sveta, poziv da podele svoje doživljaje s Nutellom upućen u februaru 2014. Kampanja će početi internacionalnom TV reklamom čiji sadržaj čine autentične priče ljubitelja Nutelle. Fanovi mogu postaviti svoje Nutella priče na web stranu www.nutellastories.com u obliku tekstova, postova, fotografija ili video spotova. Najinspirativnije Nutella priče biće prikazane kao video spotovi na Nutella web stranici, a, u nekim zemljama, i u internacionalnoj TV reklami koja je krenula u aprilu 2014.

Povezana vest:  Podrška Piraeus banke humanitarnom projektu „Dobri rođak“

nutella 50„Nutella – 50 godina ispunjenih pričama“

Dobri čarobnjak, svakodnevni heroj, verni prijatelj: Nutella je sve to i mnogo više svojim ljubiteljima. Više od pet decenija, Nutella piše istoriju. Velik je broj emotivnih priča i iskustava koje ljudi u više od 160 zemalja povezuju s Nutellom. U mnogim delovima sveta, Nutella uživa gotovo kultni status; ona je neizostavan deo doručka, a broj njenih ljubitelja svakodnevno raste. Tako je i nastala ideja da se potraže i okupe neobične, dirljive i inspirativne anegdote iz raznih delova sveta.
Vrhunac internacionalne kampanje biće veliko rođendansko slavlje koje će se održati 18. maja 2014. u odabranim zemljama širom sveta kako bi Nutellini ljubitelji mogli proslaviti rođendan svog omiljenog namaza s prijateljima.

Povezana vest:  Večeras počinje 31. Amstel Fashion Week

Nutella

Nutella je nastala 1964. godine zahvaljujući g. Micheleu Ferreru. Njen temelj je recept za Giandujot napravljen 1946. godine iz ruku njegovog oca, Pietra Ferrera – poslastičara i osnivača kompanije Ferrero, u italijanskoj regiji Pijemont. Danas je ovaj popularni originalan namaz od lešnika dostupan u oko 160 zemalja širom sveta.