Bambi logoKnjaz Miloš, Hemofarm, Bambi i Imlek pomažu ugroženima

Kompanije Knjaz Miloš, Hemofarm Bambi i Imlek donirale su faširanu vodu, lekove, mleko i grickalice kako bi pomogle najugroženijim građanima Srbije.
Kompanija Hemofarm uputila je poplavama ugroženim područjima donaciju u lekovima koja sadrži antibiotike, analgetike, pumpice za decu, infuzione rastvore i dezinfekciona sredstva, saopstila je ta kompanija.
Donacija je distribuirana u centralnu apoteku Kliničkog centra Srbije, odakle će biti raspoređena u najugroženija područja putem Kriznog štaba za poplavama ugrožena područja.
Hemofarm će nastaviti da sarađuje sa nadležnim institucijama i Kriznim štabom u cilju snabdevanja ugroženog stanovništva neophodnim lekovima i medicinskim sredstvima, navedeno je u saopštenju.
Knjaz Miloš je uputio „Aqua Viva“ i „Knjaz Miloš“ vodu, Bambi je donirao svoje proizvode, a Imlek velike količine mleka i ostalih mlečnih proizvoda, koje će Krizni štab dalje distribuirati ljudima u opštinama koje su u kritičnom stanju.
Rukovodstva ovih kompanija poručila su da su njihovi zaposleni na terenu i da će osigurati dodatne količine svojih proizvoda, kako bi pomogli svim ugroženim građanima u našoj zemlji.

Povezana vest:  Nastupom popularnih The Frajli predstavljen Ženski rokovnik za 2017.godinu