USCE Shopping CenterPrikupljanje pomoći za žrtve poplava u Ušće SC i Immo centru

Posetioci UŠĆE Shopping Centra moći će da od sutra, nedelje, 18. maja, prilikom parkiranja vozila doniraju iznos u skladu sa svojim mogućnostima i na taj način učestvuju u prikupljanju pomoći za meštane poplavljenih područja u Srbiji.
Istovremeno, svi koji žele, već danas u centralni hol u prizemlju UŠĆE SC mogu doneti ćebad, garderobu i obuću, kao i ostale neophodne artikle, koje će UŠĆE u saradnji sa organizacijom Crveni krst dopremiti žrtvama vremenskih nepogoda. Sve informacije u vezi sa akcijom prikupljanja pomoći građani mogu da dobiju na infopultu u glavnom holu UŠĆE Shopping Centra. Takođe, neohodne artikle građani će moći da ostavljaju i u Immo Outlet Centru, na Novom Beogradu (Gandijeva 21, blok 64).
Zaposleni u kompaniji „Confluence Property Management“, koja upravlja UŠĆE Shopping Centrom i Immo Outlet Centrom, pripremili su i poslali prvi deo pomoći u vidu hrane, odeće i baterijskih lampi, a pozivaju građane da se odazovu akciji kako bi nastavili u pomaganju ugroženim domaćinstvima.

Povezana vest:  Nova Replay kolekcija donosi ležerne komade za svaki dan