Bambi logoBambi i Knjaz Miloš donirali 100.000 evra za žrtve poplava u Srbiji

Bambi i Knjaz Miloš su odlučne da stanu rame uz rame sa građanima Srbije u ovoj teškoj situaciji koja je pogodila našu zemlju, tako da su svi zaposleni u našim kompanijama posvećeni pružanju pomoći za najugroženije“, saopšteno je iz kompanija Bambi i Knjaz Miloš, koje će nastaviti da snabdevaju tržište svim neophodnim namirnicama, najpotrebnijim za građane Srbije.
Pored toga, svi zaposleni u kompanijama Bambi i Knjaz Miloš nastaviće da pružaju pomoć žrtvama poplava donacijama neophodnih sredstva za život: odeće, obuće, hrane i ostalih namirnica, a po potrebi, uključivaće se i kao volonteri kako bi pružili pomoć pogođenim gradovima. Obe kompanije će nastaviti sa donacijom svojih proizvoda, koji će se slati u prihvatilišta određena od strane Vlade Republike Srbije i Skupštine Grada Beograda.
Svi brendovi kompanija Bambi i Knjaz Miloš preko svojih zvaničnih Facebook stranica aktivno pozivaju sve svoje fanove i potrošače da se pridruže akciji pokrenutoj u cilju podrške žrtvama poplava, time što će poslati sms poruku podrške na broj 1003. Na taj način, Bambi i Knjaz Miloš aktivno pozivaju sve građane, ali i ostale kompanije da se priključe akciji pomoći najugroženijima.

Povezana vest:  Najveća evropska tech konferencija, Tomorrow konferencija od 12-14. maja u Štark Areni