fb coverHUMANITARNA AKCIJA Udruženja „Retro Chic“ u saradnji sa Euro Centrom – Izložba unikata „Art in Fact“

Udruženje „Retro Chic“ iz Beograda i Euro Centar Vas pozivaju da posetite prodajnu izložbu unikata „Art in Fact“ i da pomognete žrtvama poplava kupovinom izloženih rukotvorina i dizajnerskih kreacija! Takođe Vas pozivamo da donirate garderobu, obuću i dr. potrebne stvari koje će se prikupljati u galeriji i odatle razvoziti na zvanične punktove!
S obzirom da se aktuelna elementarna nepogoda dogodila u toku trajanja naše izložbe unikata „Art in Fact“ postavljene u galerijskom prostoru u Euro Centru, tim dizajnera iz našeg Udruženja, kao i svi gostujući izlagači saizložbe, odlučili su da produžimo izložbu DO SUBOTE, 24.5. sa ciljem da pomognemo žrtvama poplava. Od ponedeljka, 19.5. sav prihod ostvaren od kupovine rukotvorina i dizajnerskih kreacija biće doniran u humanitarne svrhe!
Na izložbi „Art in Fact“ („Umetnost u suštini“) svoje unikatne radove predstavlja oko 15 aktivnih članova Udruženja sa gostujućim dizajnerima. Izložba je postavljena u galerijskom prostoru u Euro Centru – Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu – lokal preko puta Coffee Dream-a, pored knjižare Beopolis, bivši Madness) od 8-24. maja 2014. i otvorena za posete svakodnevno od 12-20h.
U okviru izložbe „Art in Fact“, posetioci imaju jedinstvenu priliku da se susretnu sa unikatnim radovima naših dizajnera i njihovim najnovijim kolekcijama, ali i da, kroz izdvojeni vintage kutak, u kome su izložene antikvarne i redizajnirane stvari beogradskih kolekcionara, prožive jedan neobičan put kroz 20. vek i već nama daleke, modne trendove od 20-ih do 80-ih godina prošlog veka. Takođe, u duhu naših izložbi, očekuju Vas i dizajnerske kolekcije inspirisane vintage modom, i unikatni predmeti sa retro motivima.
Učesnici:
Ina Pavićević, Djin Djuve, Magos Sapuni, Conture Couture by Bojana Milatovic, Sundry Art, Branka Kozomara, Mamula Handmade, Vedrana Design Jewelry, Inspirella nakit, AR. Design Studio by Aleksandra Rankovic, 20 Crafty Fingers – Brankica i Danijela Kovačević, Jovanka Panić – Umetničko zanatska radionica „Зелени Акаид“ – Niš, Nikolina Radovanović i Jelena Nestorović, The Only One – Jelena Marjanović, Danijela Babić, Kristina Pešić – Schneider, Ivana Zlatković i Jovana Ristić, Bojana Borovnjak – Aldes Studio, BIUNE, Kreativna radionica „Ljubičica“, Ljilja Ajdačić – privatna vintage kolekcija, Retro Chic – vintage & redesig

Povezana vest:  Prezentacija programa "Zakorači u promenu" 23. maja u 21:00 u Domu omladine