usce-dobrih-stilova-pomovPOZNATI STILISTI PRIKUPLJAJU SREDSTVA ZA ŽRTVE POPLAVA

Svi posetioci UŠĆE Shopping Centra moći će od poznatih stilista da dobiju savete o maturskoj, rođendanskoj, svadbenoj ili nekoj drugoj svečanoj odevnoj kombinaciji, od 30. maja do 1. juna, u prizemlju ovog šoping centra. Za stilske savete koje dobiju, posetioci će moći da doniraju novčani prilog u skladu sa svojim mogućnostima, a koji je namenjen za pomoć meštanima poplavljenih područja.
Profesionalni stilisti modne agencije „Click“ davaće lične savete u petak, 30. maja, od 17 do 21 čas, u subotu, 31. maja, od 13 do 17 časova, kao i u nedelju, 1. juna, od 13 do 21 čas. Zainteresovani će moći da na licu mesta dobiju i savete u kojoj radnji mogu da pronađu željenu odevnu kombinaciju po najpovoljnijoj ceni, i na taj način uštede i vreme i novac.
U subotu, 31. maja, u UŠĆE Shopping Centru će biti organizovane i jednočasovne edukativne prezentacije u okviru kojih će stilisti zainteresovanoj publici predstaviti brojne odevne kombinacije za proslave, kao i druge savete u vezi sa šminkom i frizurom. Prva prezentacija počinje u 17 časova, dok je sledeća zakazana za 19 časova.
Istovremeno, na Facebook stranici Ušće Shopping Centra, mladi će imati priliku da do 1. juna kreiraju svoje „digitalne odevne kombinacije“, a autori tri najlepša rešenja po izboru žirija osvojiće zanimljive poklone. Žiri će činiti predstavnici UŠĆE Shopping Centra i Stil portala.
Modnu humanitarnu akciju organizuje UŠĆE Shopping Center u saradnji sa modnom agencijom „Click“ i „Stil“ portalom.

Povezana vest:  Danas počinje prodaja ulaznica za 13. Festival nauke