najava prikupljanja donacijaDan donatorstva u Grand kazinu Beograd

U ponedeljak 26. maja u Grand kazinu Beograd biće organizovan „Dan donatorstva“. Svi gosti restorana ili dela za igre imaće priliku da umesto napojnica namenjenim zaposlenima doniraju novac za pomoć ugroženima od poplava. Pored toga, oko 370 zaposlenih će se odreći dela svoje zarade u istu svrhu. Ova kompanija će udvostručiti celokupan iznos od napojnica i priloga zaposlenih i ovu donaciju dati onima kojima je najpotrebnija.
U utorak 27. maja biće organizovan „Humanitarni turnir za dame“. Kotizacija za turnir je 1.500 dinara, a ceo prikupljeni iznos biće dupliran od strane Grand kazina Beograd i partnera turnira, sportske kladionice Planet Win 365. Poznate dame, učesnice turnira su pevačica, Marija Šerifović i voditeljke Kristina Radenković i Marijana Mićić. Za najumešnije pripadnice nežnijeg pola obezbeđene su vredne nagrade. Master Time radnja će prvoplasiranoj dami dati vaučer za kupovinu u iznosu od 25.000 RSD, kompanija „Leveris“ ogrlicu sa elementima „Swarovski“ kristala, a kompanija Planet Win 365 kartu za učešće na centralnom događaju turnira u pokeru Danube Poker Masters. Drugoplasirana takmičarka će dobiti putovanje u Lepenski Vir, dar turističke agencije Globe Metropoliten Tours, a trećeplasirana učesnica dobija kompletan kozmetički tretman u spa centru „Evexia Health Club“. Prvih pedeset prijavljenih učesnica će dobiti minđuše sa elementima „Swarovski“ kristala, takođe dar kompanije „Leveris“.
Nadamo se da će ovako vredne nagrade ohrabriti dame da učestvuju i pokažu humanost.
I u narednom periodu Grand kazino Beograd će se na različite načine potruditi da pomogne ugroženom stanovništvu od poplava.

Povezana vest:  Kompanija MK Group i Saša Djordjević u novoj humanitrnoj akciji