Dance vs Floods 1Humanitarni plesni performans pod nazivom „Dance vs Floods u Novom Sadu
 
Humanitarni plesni performans pod nazivom „Dance vs Floods“ okupiće brojne novosadske i beogradske plesne škole u sredu, 28.05.2014. u 17h, na platou Hale Spens u Novom Sadu.
Mnoštvo zabavnih plesnih kategorija ima za cilj da okupi veliki broj ljubitelja plesa i građana koji će svojim donacijama pomoći brojnim porodicama ugroženim u poplavama koje su zadesile našu zemlju. Publiku očekuje uživanje u soul train line-u (plesne kolone kroz koje pojedinačno jedan za drugim mogu da plešu svi, pa čak i publika), cypherima  (plesni krug) i zabavnom druženju.
Biće organizovano prikupljanje i razvrstavanje donacija, kao i fotografisanje koje će se „plaćati“ SMS-om 1003 za žrtve poplava.
Ideju da kroz ples kao umetnički izraz animiraju publiku i interaktivno je uključe u humanitarni događaj osmislio je naš istaknuti plesač Miroslav Balog (bboy Goofy) a u svemu tome podržali su ga Plesno udruženje Gruv i KIC Mladost, uz podršku Anje Stefanović (Unja Green, Reebok ambasadorka) i  Nikole Baloga (DJ Mooka).
Svi zajedno obećavaju nesvakidašnji događaj i nezaboravne plesne koreografije, a pored plesnog performansa publika će imati priliku da uživa i u freestyle košarkaškim izvedbama Nemanje Blažića poznatijeg kao Tricky.
Povezana vest:  Tri talentovane naučnice iz Srbije nagrađene u sklopu čuvenog svetskog programa L’Oréal-UNESCO “Za žene u nauci”