miCoach_1adidasov miCoach – novo oruđe za lični trening
Kako da uspešno trenirate: da date svoj maksimum, a da rezlutati budu brzo vidljivi?! Ostvarenje ličnih fitnes ciljeva znači više od prostog trčanja. To mora da se uradi kako treba. Srčani ritam može da ukaže na to da li je trening presnažan ili nedovoljno jak. Uz to, trčanje različitim nivoima intenziteta pruža i različite pogodnosti. adidas miCoach merač definiše raspone srčanog ritma kao zone i koristi ih kako bi fokusirao trening na specifične ciljeve. miCoach daje boju svakoj zoni treninga. Korišćenjem ovih boja koje usmeravaju trening, lako je uvek trčati pravim intenzitetom.
Postoje četiri miCoach zone, odnosno boje, od kojih svaka ima drugačiju svrhu u fitnesu. Plava za energiju, zelena za izdržljivost, žuta za kondiciju i crvena za snagu. Tokom trčanja, miCoach govori u kojoj zoni bi trebalo da se bude, kada i koliko dugo. Bilo da se  tek počinje, postavlja sebi novi fitnes cilj ili se priprema za svoj treći maraton, miCoach će svakoga  držati u pravoj zoni i motivisati za svaki novi korak. Sve što treba uraditi jeste da se odabere miCoach partner za trening i da se poveže online na micoach.com, gde će svako dobiti svoje lične planove treninga, obaveštenja i savete.
Svaki trkač je drugačiji. Svako srce je jedinstveno. Korišćenjem miCoach  merača svako će otkloniti iz treninga bilo kakvo  nagađanje. Na taj način, filozofija trčanja postaje jednostavnija, a postizanje i praćenje rezultata lakše.
miCoach je savršen proizvod za početak vežbanja. Jednostavno funkcioniše:  unesu se svoje godine, miCoach izračuna ciljne zone treninga i moze da se počne.  Svetleće lampice na narukvici jasno prikazuju boju, odnosno zonu srčanog ritma dok  se trči i olakšavaju treniranje pravim intenzitetom. Stilizovana narukvica prikazuje zonu srčanog ritma jednostavno i na prvi pogled, pružajući  trenutno povratnu informaciju koja je potrebna za efikasnije vežbanje.
Za vreme trčanja, miCoach, u skladu sa ličnim planom treninga, daje instrukcije u datom trenutku. Isto tako, povezuje se na bilo koji MP3 plejer, tako da se mogu  čuti  instrukcije dok se slušaju omiljene pesme.
miCoach omogućava da se izvuče više iz svog trčanja, jer svaka osoba moža da odabere  i personalizuje  planove, da kreira  redovne treninge, koristi obaveštenja i savete, prati svoj dugoročni fitnes napredak i podeli sa drugima svoje statističke podatke.  Omogućeno je i vođenje beleški koje omogućavaju da se void  evidencija o tome kako se neko osećao, šta je radio, gde je trčao, zatim je moguće proveriti svoju statistiku, pogledati šta dobro ide, kako se napreduje, a na čemu još mora da se  radi.
miCoach se može nabaviti na svim adidas prodajnim mestima u Srbiji.
Povezana vest:  DM DEO DUALNOG OBRAZOVANJA U SRBIJI