eucerin najavni liflet sun-01
Spremite se za sunčanje na vreme uz Eucerin SUN® promotivna pakovanja
 
Sjajem okupana obala mora, talasi koji umirujuće šušte, mirisi koji podstiču na radost i relaksaciju, samo su neka od slika koje nam se javljaju kada pomislimo na one dane opuštanja koje čekamo skoro cele godine. Sunce svakako ima mnogobrojna pozitivna dejstva na psihu i naše fizičko stanje: pojačava osećaj prijatnosti, snage i vitalnosti, umanjuje depresiju i podstiče sintezu vitamina D koji je vrlo važan za očuvanje kostiju. Nasuprot pozitivnim postoje i poznati štetni uticaji, nastali usled prekomernog izlaganja suncu bez adekvatne zaštite. To se posebno odnosi na UVA i UVB zračenje.
Ukoliko patite od alergija na sunce, obratite pažnju na specijalan poklon paket koje vam omogućava kompletnu negu: uz Eucerin® krem gel za zaštitu kože od alergija SPF 50 dobijate na poklon Eucerin® krem gel posle sunčanja za zaštitu kože od alergija.
Eucerin® Krem-gel posle sunčanja osvežava, rashlađuje i obnavlja kožu nakon sunčanja. Nakon upotrebe, koža je snabdevena dovoljnom količinom antioksidansa i pripremljena je za sledeći boravak na suncu. Preparat se nanosi posle sunčanja na čistu i suvu kožu. Osobama sa alergijama na sunce preporučuje se upotreba Eucerin® Krem-gela za zaštitu od alergija sa SPF 50 i SPF 25. Ne sadrži boje, parfeme, emulgatore i konzervanse i posebno se preporučuje, kao nega posle sunčanja, osobama koje imaju alergiju na sunce.
Decu je potrebno posebno dobro štititi od delovanja sunca. Osetljiva dečja koža je veoma tanka, čak pet puta tanja nego kod odraslih, a i barijerne funkcije kože, kao i vlastiti zaštitni mehanizam još nisu u potpunosti razvijeni. Opasnost od oštećenja kože uzrokovanih UV zračenjem je posebno velika. Zaštitite najmlađe losionom za decu SPF 50+, a svoju kožu laganim losionom SPF 30, koji se dobija kao poklon u ovom specijalnom pakovanju.
Eucerin® dečji losion SPF 50+ za zaštitu kože od sunca pruža efikasnu UVA/UVB zaštitu za decu stariju od godinu dana. Sa Tinosorb® S filterom širokog spektra, likokalkonom A i gliciretinskom kiselinom, reflektuje UV zrake sa površine kože tako da ne mogu prodreti u kožu. Dodatno, dekspantenol potpomaže obnavljanje kože, a vitamin E umiruje kožu. Posebno osetljiva dečja koža potpuno je zaštićena uz korišćenje ovog preparata. Ne sadrži hemijske filtere, boje, parfeme i parabene i izrazito je vodootporan. Eucerin® Lagani losion za telo SPF 30 za zaštitu kože od sunca štiti od oštećenja uzrokovanih delovanjem sunca i dubinski jača kožu. Koža ga trenutno upija i ne ostavlja lepljiv osećaj na rukama i telu. Dokazano odgovara osobama sa osetljivom kožom i atopijskim dermatitisom. Vodootporan je i lagano parfemisan.
Želimo vam prijatno leto uz Eucerin® SUN promo pakovanja koja možete naći u apotekama, već sada. Akcija traje dok traju zalihe.
Povezana vest:  Potočurak – voda ljubavi u okviru „Senjski Rudnik festivala"