Smoki Fudbalinjo BB copySMOKI FUDBALINJO SPREMAN ZA PRODUŽETKE

Smoki Fudbalinjo limitirana serija Smokija posvećena Svetskom prvenstvu u Brazilu.Novo GIGA pakovanje Smoki Fudbalinjo sa svojih neverovatnih 300 grama omiljenog flipsa, spreman je i za produžetke.
Prepoznatljiva hrskavost i dominantan ukus kikirija u novom GIGA pakovanju posvećenom Svetskom prvenstvu u Brazilu omogućavaju uživanje u umetnosti igre bez pauze, jer je Smoki Fudbalinjo spreman i za produžetke.
Smoki Fudbalinjo, u najvećem pakovanju do sada sa neverovatnih 300 grama omiljenog flipsa, biće uz sve vatrene navijače tokom mesec dana smeha, radovanja, bodrenja omiljenog tima i najvećeg fudbalskog događaja na planeti.
Napravljen isključivo od najkvalitetnijih prirodnih sirovina – kukuruznog griza, sveže pečenog kikirikija i biljne masnoće, bez bilo kakvih aditiva čini ga idealnom grickalicom uz koju se golovi, šanse, penali, ali i promašaji omiljenog tima lakše prevazilaze.
Čarolija i razigranost ukusa, uz čaroliju i razigranost najboljih fudbalskih ekipa čine Smoki Fudbalinjo idealnim društvom za pobede, za smeh i suze radosnice.
Namenjen je svim vatrenim navijačima i svima onima koji će se u društvu radovati svakom golu omiljenog tima!
Da podsetimo, Smoki je nastao davne 1972. godine i svojim jedinstvenim ukusom odmah osvojio srca potrošača. Receptura je vremenom postala strogo čuvana tajna poslovnog uspeha, a Smoki – specifičan po svim karakteristikama, postao je sinonim cele kategorije flipsa.

Povezana vest:  Neverovatan osećaj lakoće uz NIVEA Powder Touch dezodorans