Putevima Latinske Amerike 700 X 550Putevima Latinske Amerike u Mikser Houseu

Jungle Travel u petak, 13. juna, u 19 časova, u Mikser Hous-u organizuje veče posvećeno kulturi Latinske Amerike, kada će svi zainteresovani posetioci imati jedinstvenu priliku da se upoznaju sa raznolikim prirodnim i istorijskim atrakcijama južnoameričkog kontinenta i osete čari ovog podneblja kroz gastronomske specijalite, fotografije, muziku i ples.
Prava latinoamerička atmosfera očekuje sve posetioce Mikser Housea u petak, 13. juna. Tim turističkih vodiča iz Jungle Travel-a će publiku povesti putevima Asteka i Teotihuakana, Maja i Čičen Ice, Tuluma i Kobe, rajskim plažama Meksika i Kube, ritmovima salse i ukusima mohita, na vulkane i jezera Gvatemale i glečere na jugu Patagonije. Publika će imati priliku i da se bliže upozna sa plesovima Latinske Amerike, tangom i salsom, kao i gastronomkim specijaltitetima poput sevićea, bifteka i penušavih vina i čajeva sa južnoameričkog kontinenta.
Putovanje kroz zemlje zelenog kontinenta počinje u 19 časova, a za sve zainteresovane putnike, avanturiste, gastronome, zaljubljenike u ples, istoriju i kulturu ovog podneblja, ulaz je besplatan.

Povezana vest:  Red Bull Can You Make It?