modelZanimljive aktivnosti u znaku Brazila, u UŠĆE SC: BUDITE FOTO MODEL NA JEDAN DAN

Sve dame koje posete UŠĆE Shopping Center u narednim danima imaće priliku da sa profesionalnim šminkerima i frizerima dožive autentični stil top modela kao što su Adriana Lima, Žizel Bundšen ili Alesandra Ambrozio. Ove interesantne „transformacije“ biće organizovane vikendima: 20, 21. i 22. juna, a zatim 4, 5. i 6. jula, u glavnom holu šoping centra.
Tokom leta i toplih dana koji predstoje, posetioci Ušća uživaće u brojnim popustima i akcijama, kao i različitim aktivnostima u znaku aktuelnog Mundijala. U toku su i prijave za Mix turnir u ljudskom stonom fudbalu, atrakciji koja će svoju promociju doživeti upravo ispred UŠĆE SC za vikend, 28. i 29. juna.
Svi građani koji žele da se prijave za ovaj zanimljiv turnir, trebalo bi da do 22. juna pošalju ime petočlane ekipe i kontakt telefon na mejl [email protected] ili putem poruke u okviru UŠĆE Facebook stranice. Pobednike turnira očekuju interesantni pokloni, među kojima su putovanje na Zlatibor, vaučeri za kupovinu u sportskim radnjama i promotivni setovi.

Povezana vest:  Tigar radi bez prekida - 48 sati kako bi spasioce snabdeli čizmama