Animacije u Staroj PazoviMališani posetili najslađe mesto u Srbiji – Nestlé Fabriku sladoleda u Staroj Pazovi

Kompanija Nestlé Adriatik svoje najmlađe potrošače povela je u nezaboravnu avanturu i posetu najslađem mestu u Srbiji – fabrici Nestlé sladoleda. Priliku da vide kako se prave sladoledi, da ih probaju i učestvuju u brojnim aktivnostima i igrama, imali su mališani koji su pronašli Nestlé Zlatne karte u dečijim sladoledima.
Više od 200 gostiju fabrike sladoleda u Staroj Pazovi, je uz našeg poznatog pozorišnog glumca Srđana Ivanovića, posetilo proizvodni pogon u kome se prave sladoledi, a najmlađi su imali priliku da se igraju na pet kontinenata Čarobnog sveta – Pirulo jungly, Sunđer Bob, Nesquik, Cipiripi i Pirulo Watermelon.

Povezana vest:  Ponovo razgledanja Beograda otvorenim autobusom

CIPIRIPI kontinent„Sezoni sladoleda uglavnom se najviše raduju najmlađi, zato je kompanija Nestlé odlučila da ove godine malim ljubiteljima ledene poslastice omogući nezaboravno leto. Poseta fabrici sladoleda u Staroj Pazovi samo je jedno u nizu iznenađenja koje je kompanija Nestlé spremila za svoje potrošače.“ – izjavio je Mileta Popov, direktor fabrike Nestlé sladoleda.
Na svakom od kontinenata koji su napravljeni posebno za ovu priliku i inspirisani najpopularnijim dečijim sladoledima, mališane su dočekale zanimljive igrice i aktivacije, a imali su i priliku da se druže u zamku na naduvavanje i učestvuju u kreativnoj radionici. Roditelji su se zabavljali igrajući stoni fudbal te su pored zabavnog sadržaja od Aleksandre Malešević, Nestlé nutricionistkinje imali priliku da saznaju praktične savete o tome kako uticati na formiranje pravilnih prehrambenih navika kod svoje dece.
Najvažnije iznenađenje za sve ljubitelje sladoleda ove godine su svakako snižene cene ledene poslastice, a mališani će moći da uživaju u sladoledima koji su svojim nutritivnim sastavom prilagođeni njihovom uzrastu, čiji asortiman čine i Sunđer Bob u kombinaciji banane i čokolade, voćni slatko-kiselkasti Pirulo Lollipop, prepoznatljivi Cipiripi ukus u vafel čašici.
Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi za ovu godinu planira izvoz više od tri miliona litara različitih sladoleda, a najtraženiji sladoled koji kompanija proizvodi u fabrici u Staroj Pazovi je Pirulo Watermelon – sladoled koji je osmislio lokalni marketing tim, sa ukusom koji definitivno osvaja Evropu i za sada se izvozi u sedam evropskih zemalja.

Povezana vest:  Belgrade Fashion Week: Plac kreativnosti