NIVEA Mega Hold Visual 2pena i sprejSavršeno stilizovana i negovana kosa tokom čitavog dana uz NIVEA MEGA STRONG proizvode
 
Nova linija NIVEA proizvoda za stilizovanje pruža kosi zdrav i negovan izgled, kao i dugotrajnu, mega jaku postojanost, ne čineći kosu slepljenom i teškom. Za kosu koja izgleda savršeno, baš onako kako se i vi osećate!
Ležerna punđa za kancelariju, glamurozno podignuta kosa za noćne izlaske ili romantična  pletenica koja nežno pada sa strane za prvi susret sa gospodinom Pravim – izbor frizura koje možete odabrati je beskonačan. A poznato je da žene vole da isprobavaju nove frizure i menjaju ih iznova u skladu sa svojim raspoloženjem i načinom života.
Ipak, suviše intenzivno i često menjanje frizura može učiniti vašu kosu neukrotivom i dati joj onaj nepotrebno težak izgled.  Da bi vaša kosa bila negovana, a vaša frizura dugotrajno postojana i uvek savršeno oblikovana, potrebni su vam efikasni proizvodi za stilizovanje kose.
Pružite vašoj kosi neophodnu negu i budite uvek atraktivni uz postojanu i savršeno stilizovanu frizuru zahvaljujući jedinstvenoj formulaciji nove NIVEA MEGA STRONG linije proizvoda.
 
NIVEA Hair Styling Mega Strong pena za kosu
Neguje kosu i štiti je od toplote pružajući mega jako učvršćivanje i dugotrajnu postojanost vašoj frizuri
Zahvaljujući savršeno izbalansiranoj kombinaciji sastojaka za dugotrajnu postojanost i vitamina za negu kose, vaša frizura biće oblikovana baš onako kako vi želite. Posebni polimeri pružaju vašoj frizuri dugotrajnost uz fleksibilan i bogat volumen. Sistem zaštite sa keratinom oblaže pramenove i štiti sloj prirodnog keratina u kosi. Provitamin pantenol neguje i štiti kosu od isušivanja, dok efikasni UV filteri sprečavaju oštećenja izazvana sunčevim zračenjem.
150 ml, cena: 328 din
 
NIVEA Hair Styling Mega Strong Styling sprej
 
Vaš saveznik za savršen stil i dugotrajnu 24h postojanost frizure
Sistem zaštite sa keratinom čuva kosu od oštećenja. Precizno  izbalansirana kombinacija mega jakih fiksirajućih polimera i provitamina pantenol učvrščuje kosu ne čineći je slepljenom i olakšava njeno ponovno češljanje. Efikasni UV filteri sprečavaju oštećenja  izazvana sunčevim zračenjem.
250 ml, cena: 328 din
Povezana vest:  Betmen u holivudskom stilu slavi 75. rođendan