Danijela Dimitrovska – jedna od modela spektakularnog modnog performansa u Parizu

RYKIELPrvog dana decembra, čuvena francuska kreatorka Sonia Rykiel predstavila je svoju novu kolekciju donjeg veša i trikotaže za modnu kuću H&M kroz nesvakidašnji modni performans u kome je učestvovala i naša manekenka Danijela Dimitrovska.
Nakon Madonne, Karla Lagerfeld i Kate Moss čast da kreira kolekcije za čuveni brend H&M pripao je i francuskoj kreatorki Sonia Rykiel. Ona je svoju prvu kolekciju za ovu modnu kuću prikazala na čuvenom pariskom trgu Concord koji je ovom prilikom bio pretvoren u zemlju “fantazije” za oko 2000 gostiju. Jedna od najpoznatijih građevina Pariza, Grand Palais, ovom prilikom pretvorena je u mali grad u kome je održana modna revija i party koji su bili svojevrstan modni karneval. 
U ovom modnom performansu nastupile su najpoznatije svetske manekenke poput Eve Herzigove, Kate Bosworth, Nadje Auermann i naša manekenka Danijela Dimitrovska. Kao deo modnog krnevala manekeni su bili u ulozi šumskih vila, karnevalskih igrača, a neki od njih su vozili kocije i bicikla, svi obučeni u najnovije modele donjeg veša i trikotaže za žene ove čuvene francuske kreatorke. 
Većina gostiju sedela je ispod osvetljene replike Ajfelovog tornja visine 30 metara, a ovom modnom spektaklu prisustvovale su i mnoge poznate ličnosti poput kreatora Jean Paul Gaultiera, fotografa Ellen von Unwert i glumice Emanuelle Beart koji su ovom prilikom morali da prođe kroz “začaranu šumu” kako bi stigli do Saint Germain, duhovnog doma kreatorke Sanie Rykiel.

Povezana vest:  MTV STAYING ALIVE FONDACIJA PREDSTAVLJA ‘MTV RE:DEFINE’