Dragana i John G. Kennedy sa modelima u novim uniformama osoblja avio kompanije Virgin Atlantic

JOHN G. KENNEDY GOST RICHARDA BRANSONA NA SVEČANOJ PROSLAVI AVIO-KOMPANIJE VIRGIN ATLANTIC U LONDONU

Samo mesec dana nakon modne revije Vivienne Westwood u Budvi, glavni pokrovitelj ovog događaja John G. Kennedy, osnivač i izvršni direktor kompanije Boka Group, je sa svojom suprugom Draganom bio specijalni gost Richarda Bransona, vlasnika avio-kompanije Virgin Atlantic u Londonu. Naime, povod njihovog druženja je bilo svečano predstavljanje novih uniformi kabinskog osoblja ove avio-kompanije, koje je upravo dizajnirala kultna britanska dizajnerka. Ona je sa svojim mužem prisustvovala proslavi, održanoj u centralnom delu britanske prestonice uz scenski nastup čuvene Debbie Harry poznatnije kao Blondie, koja je ovom prilikom proslavila svoj 69. rođendan.
Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv da budemo deo ove prestižne manifestacije. Britanski dizajn ima svoj kult i prepoznat je po kvalitetu. Reč je o principima i stilu koji se konceptualno, tematski i idejno uklapaju u ono što želimo da uradimo na našim međunarodnim projektima kao kompanija. Cilj nam je da Crnu Goru učinimo prvim izborom za najelitniju i najzahtevniju svetsku klijentelu. U Crnoj Gori smo fokusirani na regionalnu arhitekturu u našim projektima, dok se u uređenju enterijera vodimo međunarodnim standardima, uključujući najbolje što britanski i italijanski dizajn imaju da ponude – rekao je John G. Kennedy, osnivač i izvršni direktor kompanije Boka Group sumirajući utiske sa ove proslave.
Da podsetimo, kompanija Boka Group ima u planu da u Crnoj Gori izgradi kompleks starog grada u Tivtu sa prvim profesionalnim golf terenom sa 18 rupa na Jadranu i ekskluzivni ski rizort u Kolašinu na planini Bjelasica.

Povezana vest:  TAMARA I NINA NA NOĆNOM TRČANJU