Mikser Design Market 2014-1Trideset šest dizajnera i kreativnih zanatlija na „Mikser Design Marketu“

U nedelju, 13. jula 2014, održaće se Mikserova tradicionalna prodajna izložba dizajniranih predmeta – „Mikser Design Market“. Manifestacija traje od 12 do 19 časova i na njoj će se predstaviti 36 dizajnera i kreatinih zanatlija koji će posetiocima ponuditi svoje rukotvorine, predmete za kuću, kao i maštovite i originalne aksesoare za leto.
Mikser Design Market je prava destinacija za sve one koji žele da svoj stil upotpune unikatnim nakitom ili komadom odeće, da osveže enterijer svog doma neobičnim predmetima za kuću, kao i za one koji žele da nabave maštovite i originalne aksesoare neophodne za nezaboravno leto na morskoj obali.
Učesnici Mikser Design Marketa su: Ana Nikolić Nakit, Baggy&Funny, Bela Vrana, Beogradski bicikl- bicikl, Bi Žu, Body Chain Belgrade, Djin Djuve, Dolphin Jewelry-Dada Injac, Gordana Vuković, Happy Day jewellery, Irie Crafts, Ladybug jewelry, Lookie nakit, Love Forever, MalaMi, Marine krpice, Mikan – unikatni predmeti od drveta, Minizucchini, Moj svet, Nalle DreamCraft, Natanam, Naturale jewelry, Once a cocoon, Radmila Mladenović, Samsara, Shabda Na, Steampunk by Maja, Studio glina, Svetlana Vukov, Tačkica handmade, Tanja’s ArtWorld, Umetničko ćoše, Unikatni brošići (Lutkice i krpice), Urban Make Stuff, Vidi Vidi, Vintage Image, VišnjArt.
Mikser Design Market, koji se ovoga puta održava pod sloganom „Spremni za more“, otvoren je za posetioce od 12 do 19 časova, a ulaz je slobodan.

Povezana vest:  Bavarska namerava da izda Hitlerov "Majn Kampf"