8134 LB W 06 low

H&M, svetski poznat brend otvara radnju u Pančevu

Aviv Park u Pančevu će 28. avgusta u 11 časova postati novo utočište ljubitelja mode. H&M, svetski poznat brend urbane mode, otvara svoju četvrtu prodavnicu u Srbiji.
Kako bi obradovao svoje kupce, H&M je povodom otvaranja pripremio sjajne ponude koje će trajati od dana otvaranja pa sve do 31. avgusta.
-Veoma se radujemo otvaranju prve radnje u Pančevu. Kupci u Srbiji su vrlo upućeni u modne trendove i srećni smo što možemo da im predstavimo naš poslovni koncept – moda i kvalitet po najboljoj ceni – kaže Klaudija Osvald, generalna direktorka za H&M u Srbiji.
U prodavnici koja se prostire na dva sprata i 2.070 kvadratnih metara, posetioci će moći da kupuju odevne predmete iz ženske, muške i dečije kolekcije, kao i iz kolekcije za tinejdžere. H&M proslavlja otvaranje nove prodavnice i tim povodom će obradovati svoje kupce specijalnim ponudama za žene, muškarce i decu! Divan način da se započne savršeno iskustvo kupovine u H&M-u!
H&M će se u Aviv Parku predstaviti fenomenalnom jesenjom kolekcijom. Urbani modni stilovi su posebno razvijeni za ovu sezonu. Sportski, ali i muški detalji, dopunjuju uobičajene ženske trendove i daju im jedinstvenu notu dekadentnog Pariza. U muškim kolekcijama fokus je na klasici, pa su nezaobilazni komadi ove sezone pleteni džemperi, majice i garderoba za hladne dane – za uglađen ili opušten izgled u svakoj prilici.
Komadi koji se ove sezone moraju naći u dečjim garderoberima su tople čizmice, razigrani modeli od teksasa i slatke haljinice za devojčice. Osnovni detalji su grafički printovi i srebrni elementi.
H&M svim ljubiteljima mode želi dobrodošlicu i uživanje u šopingu!

Povezana vest:  Štarkova novogodišnja čarolija – pozorište na točkovima od 22. decembra do 07. januara