MDM Back to SchoolMIKSER POZIVA NA UČEŠĆE NA „MIKSER DESIGN MARKETU

U nedelju, 31. avgusta, od 12 do 20 časova, biće održan još jedan tradicionalni Mikser Design Market: Back to School, prodajna izložba dizajniranih predmeta, u ovom izdanju specijalno inspirisanih povratkom u školske klupe.
Dočekujemo 1. septembar i novu školsku godinu, a da budete spremni za nove pobede, pobrinuće se naredno izdanje tradicionalnog Mikserovog marketa, koji će, pored brojnih rukotvorina i predmeta za kuću, ovoga puta ponuditi i maštovite i originalne aksesoare i potrepštine za đake.
Mikser poziva sve zainteresovane dizajnere i proizvođače da se prijave za učešće na Mikser Design Marketu, koji će se održati 31. avgusta. Market će ujedno biti i prilika da se izlagači upoznaju sa selektorima Mikser House Balkan Design Shop-a, koji su u stalnoj potrazi za atraktivnim proizvodima, i postanu stalni deo Mikserove prodajne postavke.
Svi koji žele da učestvuju na specijalnom izdanju Mikser Design Marketa, u znaku početka nove školske godine, mogu poslati prijave do 28. avgusta na adresu [email protected].
Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda ili (linije) proizvoda, fotografiju proizvoda koji će biti izlagani uz prateći kratak opis i kontakt telefon, e-maill, web adresu (ukoliko postoji). Mikser House će svim izlagačima obezbediti pultove prosečnih dimenzija 1,2 x 1m. Kotizacija je 2000 dinara.
Market je otvoren za posetioce od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan.

Povezana vest:  Prva globalna studija kompanije MasterCard pokazuje želju potrošača da trgovci prihvate nove tehnologije plaćanja