Otvoren prvi McDonalds u Pancevu 1Otvoren prvi McDonald’s restoran u Pančevu

Dvadeset i drugi po redu McDonald’s restoran u Srbiji otvoren je danas u Pančevu, u okviru tržnog centra AVIV Park. Restoran su svečano otvorili Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija i gradonačelnik Pančeva Pavle Radanov.
Prvi McDonald’s restoran u Pančevu ukupno ima 156 sedećih mesta, baštu kao i McCafe i McDrive sekciju. U okviru restorana, za najmlađe goste, nalazi se i rođendanski separe i Play Land deo za igru.
-U novi restoran investirali smo više od 1.500.000 evra i otvorili 50 novih radnih mesta. Takođe, restoran u Pančevu poseban je i po novom „Made for You“ konceptu služenja hrane gostima, koji se po prvi put primenjuje u Srbiji – izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.
„Made for You“ koncept primenjuje se u McDonald’s restoranima širom sveta i omogućava višu efikasnost i produktivnost. Prilikom poručivanja hrane, osoblje u kuhinji prima porudžbinu putem monitora i u istom momentu počinje sa pripremom obroka. Gost prelazi na kasu na kojoj plaća svoj obrok i dolazi do pulta na kojem ga preuzima. „Made for You“ koncept daje gostu veću fleksibilnost prilikom poručivanja i izbora sastojaka koji su deo tog obroka, kao i uvek toplu i najsvežiju hranu.

Povezana vest:  DODELJENE L’ORÉAL-UNESCO NAGRADE „ZA ŽENE U NAUCI”