check-

Dobra IDEjA za školu i druženje

Kompanija IDEA je povodom početka školske godine za svoje posetioce pripremila posebne pogodnosti i popuste pri kupovini školskog pribora i opreme za školu, kao i zabavne sadržaje i igre uz omiljene dečije junake.
U okviru akcije „Školica“, IDEA trgovinski objekti ponudili su svojim potrošačima i školarcima mogućnost kupovine školskog pribora najaktuelnijih svetskih brendova, poput „Peppa Pig“, „Mia and Me“, „FC Barcelona“ kao i „TMNT“, odnosno Nindža Kornjače, po principu „sve na jednom mestu“, po izuzetno povoljnim cenama. Roditelji školaraca u IDEA prodavnicama mogu naći i ostale artikle koji su neophodni za početak školske godine, dečiju garderobu i obuću, računare i tehničku opremu, a posebne pogodnosti za školarce dolaze iz IDEA pekara.
Da bi kupovina bila što zanimljivija i jednostavnija, u kompaniji IDEA potrudili su se da zabave i edukuju mališane dok njihovi roditelji obavljaju planiranu kupovinu. Poznati crtani junaci i superheroji, junaci akcije „NIKIforija“ zajedno sa školarcima učestvuju u zanimljivim zabavnim sadržajima koje je za njih pripremila IDEA. Ova kompanija potrudila se da ponovo populariše skupljanje i razmenu sličica među decom i za njih pripremila ove godine još zanimljiviji sadržaj. Pored albuma sa sličicama, Nindža Kornjača i Hello Kitty, svu decu očekuju i zanimljive igrice, kao i i figurice od kojih mogu napraviti svoju kolekciju omiljenih junaka.
Zahvaljujući svim ovim pogodnostima i akcijama IDEA je postala ono mesto na putu od kuće do škole koje svi đaci vole i koje posećuju tokom školske godine.

Povezana vest:  MISIJA BEOGRAD USPEŠNO ZAVRŠENA U DOMU OMLADINE - 15000 omladinaca uživalo u Raspustu za DŽ!